Τρίτη 30 Μαρτίου 2010

www.ethnos.gr: «Έστησε» παγκάρι στα μπουζούκια


Ο παπάς, έκανε ειδική μνεία (όχι διαφήμιση???) στον Βασίλη Καρρά για την συνδρομή του…


«Έστησε» παγκάρι στα μπουζούκια!

Αυτός είναι ο τίτλος του ρεπορτάζ που διαβάζω σήμερα…

Πρόκειται για τον παπα-Θωμά Τσόη, εφημέριο του Ι. Ν Αγ. Ανδρέα Πατησίων, ο οποίος δεν στενοχωρήθηκε και τόσο που οι ενορίτες του τού γύρισαν την πλάτη και δεν τα ακουμπούν πια στο παγκάρι όπως παλιά, κάτι που φαίνεται ότι είναι φαινόμενο γενικό… Τι κάνει λοιπόν;

Βρήκε που λέτε, αλλού, άλλους «πιστούς»! Προκειμένου να γεμίσει το παγκάρι και να μπορέσει να ανταποκριθεί και στους φιλανθρωπικούς σκοπούς του, άφησε τον Θεό και στράφηκε στον Μαμωνά!

Πήγε λέει σε νυχτερινά κέντρα, «σε καλά μαγαζιά» λέει, και όχι σκυλάδικα, και βρήκε εκεί φίλους του, επιχειρηματίες και καλλιτέχνες (που τους εξομολογεί κιόλας, λέει) και ζήτησε βοήθεια… Όσοι του έδωσαν, συμπεριελήφθησαν και σε ειδικό φυλλάδιο της ενορίας το οποίο τύπωσε και κυκλοφόρησε ο εφημέριος αυτός!

Σε συνέντευξη του δε στον Οικονομέα και στον Καμπουράκη (τηλεόραση MEGA) έκανε ειδική μνεία (όχι διαφήμιση???) στον Βασίλη Καρρά για την συνδρομή του…

Μάλιστα, σε ερώτηση των δημοσιογράφων αν εκτός από επισκέπτης των κέντρων αυτών (για έρανο) τυγχάνει και θαμώνας τους, απάντησε ότι δεν χρειάζεται να πάει εκείνος στον Καρρά (π.χ.), διότι έρχεται ο ίδιος ο Καρράς και τον βρίσκει τον παπά (πού άραγε;) και του τραγουδάει… «πριβέ»!..


2 σχόλια:

P. MICHALOPOULOS είπε...

ΔΙΑΒΑΖΩ:

Ο Βασίλης Καρράς (ή Βασίλης Κεσογλίδης, όπως είναι το αληθινό του όνομα) είναι Έλληνας τραγουδιστής, γεννήθηκε στις 12 Νοεμβρίου 1953 στο Κοκκινοχώρι Καβάλας.

Σε ηλικία 16 χρονών στις 6/7/1969 έκανε την πρώτη του εμφάνιση σε μουσικό κέντρο στον Εύοσμο της Θεσσαλονίκης, θεμελιώνοντας την καριέρα του μέχρι τα μέσα της δεκαετίας '90.

http://el.wikipedia.org

P. MICHALOPOULOS είπε...

ΔΙΑΒΑΖΩ:

Βασίλης Καρράς

Από πολύ μικρή ηλικία έδειχνε να έχει κλίση στο λαϊκό τραγούδι και στους κακούς βαθμούς στο σχολείο. […]
Μετά από όλα αυτά το έριξε στο τσιγαριλίκι και το πιοτό με αποτέλεσμα να πάθει μια πολύ σπάνια αρρώστια...

Κάπως έτσι έχασε τη γλυκιά, θεσπέσια και φίνα αηδονολαλιά του και άρχισε ισχυρή φαρμακευτική αγωγή (χάπια, ασπιρίνες, υπόθετα, έμπλαστα, σιρόπια κτλ).

Πάντως μετά από λίγους μήνες επανήλθε στο χώρο του θεάματος παρά το πρόβλημά του.

Επειδή μας είναι δύσκολο να μετρήσουμε όλα τα έργα αυτού του μεγάλου καλλιτέχνη, αναφέρουμε όσα θυμόμαστε αυτή τη στιγμή:
• ΓΥΡΙΣΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!
• ΑΧΑΡΙΣΤΗ ΚΙ ΑΛΗΤΙΣΣΑ!
κ.ά. πολλά

Πρέπει να προσθέσουμε και το τραγούδι που έδωσε νέα ερμηνεία στα φυσικά φαινόμενα. Μετά τις αστραπές και τις βροχές, ήρθε και το φαινόμενο Καρράς

(Σημείωση: Όλα τα τραγούδια ακολουθούνται από το χαρακτηριστικό "χεεεεεεεεεε!", δηλαδή έναν δυνατό βραχνά, δηλαδή μια αναρρόφηση πιθανότατα από τα τσιγάρα που κάνει για να αντέχει να τραγουδάει τα τραγούδια του)

Επίσης είναι ο άνθρωπος που λάνσαρε τη μόδα που θέλει τα βιντεοκλιπ να δείχνουν τον τραγουδιστή να τραγουδάει και από πίσω να έχει γκρεμίλες, φαράγγια, ωκεανούς, βουνά, λιβάδια, ζώα κτλ. Αυτό κι αν είναι πρωτοπορία!

ΠΗΓΗ: Βασίλης Καρράς - Φρικηπαίδεια

frikipaideia.wikia.com