Τρίτη 16 Μαρτίου 2010

Ζουν μαζί 5 χρόνια. Τους πάντρεψε ο αντιδήμαρχος Βούλας, τα λόγια του οποίου «άρεσαν πολύ»! Τα «λόγια του παπά», πότε; Μαζί με τη βάφτιση του παιδιού;


Πριν από χρόνια η Βαλεντίνη Δασκαλούδη (το πρώην top model, Μις Ελλάς 2001 και σύντροφος του γνωστού επιχειρηματία Διογένη Παπαθεοχάρη) εντυπωσίαζε στις πασαρέλες. Τώρα πλέον «προμοτάρει» δημιουργικά κοσμήματα γνωστού οίκου.

Ο κ. Διογένης Παπαθεοχάρης
(...της υψηλής κοινωνίας, βεβαίως - βεβαίως!)


«Μυστικός γάμος στην υψηλή κοινωνία». Έτσι αρχίζει το ρεπορτάζ της Εσπρέσο, και συνεχίζει:

Έπειτα από πολλά χρόνια σχέσης ο γιος του επιχειρηματία Γιάννη Παπαθεοχάρη Διογένης και το πρώην μοντέλο που τώρα πια ασχολείται με τις δημόσιες σχέσεις Βαλεντίνη Δασκαλούδη παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο. Ο γάμος έγινε το μεσημέρι της Πέμπτης 4 Μαρτίου στο δημαρχείο της Βούλας, καθώς το ζευγάρι εδώ και χρόνια κατοικεί στα νότια προάστια.

Η «Espresso της Κυριακής» επικοινώνησε με τον αντιδήμαρχο Βούλας Γιώργο Σταμπέλο, ο οποίος επιβεβαίωσε το ευχάριστο γεγονός και μας είπε για τον πολιτικό γάμο του ζευγαριού:
«Εγώ έκανα τον γάμο τους. Ήταν από τους καλύτερους γάμους που έχω κάνει. Ο αδελφός του γαμπρού, ο Απόλλωνας, ήταν συμμαθητής του γιου μου. Ο γάμος έγινε την περασμένη Πέμπτη το μεσημέρι, ήταν απλός και άρεσαν πολύ στο ζευγάρι τα λόγια που τους είπα.


Και το ρεπορτάζ του «γάμου», κλείνει με το…

Φήμες μάλιστα θέλουν τη Βαλεντίνη να διανύει τους πρώτους μήνες εγκυμοσύνης της, κάτι όμως που ακόμη δεν φαίνεται αλλά και που το ζευγάρι δεν επιθυμεί να γίνει γνωστό.

Πηγη: espressonews.gr


Η κ. Βαλεντίνη Δασκαλούδη

Αυτές τις ημέρες Διογένης και Βαλεντίνη βρίσκονται στη γειτονική Σαρδηνία, όπου (σημ. ιστολογίου: με τις ευλογίες του αντιδήμαρχου Βούλας κ.Γιώργου Σταμπέλου) απολαμβάνουν στιγμές ξεκούρασης, έρωτα και χαλάρωσης...
ΠΗΓΗ: Espressonews.gr

3 σχόλια:

Mιχάλης είπε...

Παναγιώτη, μήπως(λέω μήπως) ήθελαν να παντρευτούν στην Εκκλησία αλλά λόγω της Μ.Τεσσαρακοστής, που εδώ και 32 ημέρες διανύουμε, κάτι τέτοιο δεν κατέστη δυνατό? Πως σου φαίνεται σαν δικαιολογία? Στέκει?

P. MICHALOPOULOS είπε...

Τι να σου πω Μιχάλη! "Λόγω της Μ. Τεσσαρακοστής, που εδώ και 32 ημέρες διανύουμε", δεν μπορώ να εκφραστώ τόσο άσχημα – όπως της πρέπει - για αυτήν την (ας την πούμε) Εκκλησία…

Της οποίας «Εκκλησίας» μέλη (έκτος από την «υψηλή κοινωνία») είναι και τα δυο αυτά άτομα που (αναγκαστικά αν θέλεις) μετά από 5 χρόνια δεσμού (νηστείας και προσευχής βέβαια) έκαναν ξαφνικά, στο τσάκα –στέκα και μυστικά, αυτόν τον «νηστήσιμο» γάμο τους στο Δημαρχείο…

Για να φύγουν μετά για διακοπές, για να χαρούν τον έρωτα τους, όπως λέει το ρεπορτάζ…

P. MICHALOPOULOS είπε...

«Μυστικός γάμος στην υψηλή κοινωνία». Έτσι αρχίζει το ρεπορτάζ της Εσπρέσο, και συνεχίζει:

http://xairete.blogspot.com/2010/03/blog-post_3337.html