Κυριακή 28 Μαρτίου 2010

Στην Καραιβική υπηρετεί τη θητεία του ο Κασιδόκωστας


Σάλος έχει προκληθεί με τη δημοσιοποίηση της είδησης ότι ο Πάρης Κασιδόκωστας ενώ υπηρετεί τη θητεία του στο Ναυτικό, έχει πάρει άδεια και κάνει διακοπές στην Καραϊβική...

Αν και δεν έχει γίνει γνωστό μέχρι στιγμής υπό ποιες συνθήκες εγκρίθηκε η άδεια και πώς ένας στρατευμένος βγήκε στο εξωτερικό (καθώς λόγω της θητείας δεν επιτρέπονται ταξίδια εκτός Ελλάδος), το θέμα αποτελεί σκάνδαλο αφού δείχνει ότι και στο στρατό έχει εισχωρήσει η φιλοσοφία των δύο μέτρων και σταθμών, αν δηλαδή έχεις φράγκα τη βγάζεις καθαρή, αν όχι σκύψε και υπέμεινε.

Πάντως μετά τη δημοσιοποίηση του θέματος όλοι περιμένουν να δουν πώς θα αντιδράσει τόσο η ηγεσία του στρατεύματος όσο και το πολιτικό σύστημα.

http://www.freegossip.gr/News.php?ID=3855


ΣΧΟΛΙΑ (αναγνωστών της ανωτέρω ιστοσελίδας):

1. Ασε ειναι βαρβαρο σπορ ο στρατος για τον φλουφλη (27/03 20:06)

2. Περνάει ο Στρατός της Ελλάδος φρουρός, του κάθε μας εχθρού ο σκληρός τιμωρός στο πέρασμά του τρέμει η γη που πατεί και προς τη Δόξα περπατεί. Περνάει ο στρατός κι οι τρομπέτες ηχούν και Δόξες μας παλιές στη ψυχή μας αντηχούν, στο διάβα του η Νίκη πετά χαρωπά και δαφνοστέφανα σκορπά. Καμαρωτά περνούν τα φανταράκια μας γεμάτο λεβεντιά το Ναυτικό, το πυροβολικό και τα "γεράκια" μας που στον εχθρό σκορπούν θανατικό. Περνούν λεβέντες της Μακεδονίας μας, της Θράκης, των Νησιών και του Μοριά, της Ρούμελης κι Ηπειρο-Θεσσαλίας μας, παντού σκορπώντας Λευτεριά. Με τέτοιο λαμπρό Στρατό νικούμε κάθε μας εχθρό. Και σαν ξαναχρειασθεί η Ελλάδα μας να δοξασθεί τότε όλοι μαζί θα τρέξουμε στη Γραμμή και στη γενναία μας ορμή τα όπλα μας θα στέψει η Νίκη κι η Τιμή. (27/03 21:48)

3. Των εχθρών τα φουσάτα περάσαν, σαν τον λίβα που καίει τα σπαρτά, με κανόνια τις πόλεις χαλάσαν, μάς ανάψαν φωτιές στα χωριά, μα οι εχθροί μας πια τώρα σκορπίσαν και ξανά και για μας λευτεριά, για να φτιάξουμε τα όσα γκρεμίσαν, ας κοιτάξουμε μόνο μπροστά Ρεφραίν Η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει, δεν την σκιάζει φοβέρα καμμιά, μόνο λίγο καιρό ξαποσταίνει, και ξανά προς την δόξα τραβά (δις) Νέα δύναμη το έθνος θα πάρει, σαν και πριν να βαδίσουμε εμπρός κι ο καινούργιος στρατός με καμάρι, να σταθεί των συνόρων φρουρός Όλη αυτή με τον ήλιο προβάλλει και ψηλά το κεφάλι κρατεί, μια πατρίδα πολύ πιο μεγάλη, μια πατρίδα πολύ πιο τρανή [Ρεφραίν –δις] (27/03 21:51)

4. Μακεδονία ξακουστή του Αλεξάνδρου η χώρα, που έδιωξες τους βάρβαρους κι ελεύθερη είσαι τώρα Ήσουν και θα'σαι ελληνική, Ελλήνων το καμάρι, και μεις τα Ελληνόπουλα σου πλέκουμε στεφάνι Οι Μακεδόνες δεν μπορούν να ζούνε σκλαβωμένοι, Όλα και αν τα χάσουνε, η λευτεριά τους μένει Το διαμαντένιο στέμμα σου για βάλε στο κεφάλι κι εμείς θα σ' αντικρίζουμε περήφανα και πάλι (27/03 21:53)

5.
ΕΤΣΙ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΦΤΑΣΑΝΕ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΣΟΥΝΙΟ. ΕΛΕΙΠΕ Ο ΠΑΡΗΣ. ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ

ΔΙΟΤΙ:

«Το Ελληνικό Πολεμικό Ναυτικό (ΠΝ) είναι ο δεύτερος κατ΄ αρχαιότητα κλάδος των ενόπλων δυνάμεων της Ελλάδας, σχεδιασμένος να εκτελεί επιχειρήσεις στην θάλασσα, προκειμένου να διατηρεί ελεύθερα τα ελληνικά χωρικά ύδατα έναντι κάθε επιβουλής. Οι επιχειρήσεις γίνονται από τα διατιθέμενα σ΄ αυτό πλοία, φρεγάτες, ταχέα περιπολικά κατευθυνόμενων βλημάτων, υποβρύχια, αρματαγωγά, κανονιοφόρους, ναρκαλιευτικά, ναρκοθέτιδες, πλοία γενικής υποστηρίξεως, ελικόπτερα καθώς και αεροσκάφη ναυτικής συνεργασίας. Γενικά το ελληνικό πολεμικό ναυτικό υπηρετεί τα κατ΄ αρμοδιότητα ελληνικά αμυντικά και επιθετικά αν χρειασθεί δόγματα, καλούμενο αρκετές φορές σε κάλυψη αναγκών διασυμμαχικών επιχειρήσεων, στις οποίες και συνδράμει.»

ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ
(27/03 22:05)


ΣΧΕΤΙΚΟ:

Πάρης Κασιδόκωστας: Από το Ναυτικό στην Καραϊβική


3 σχόλια:

Νικος είπε...

Το καημένο το παλικάρι, το παρεξηγήσανε ! Κρίμα πάντως που κατάληξε και ο ελληνικός στρατός.

P. MICHALOPOULOS είπε...

Κρίμα !

P. MICHALOPOULOS είπε...

http://xairete.blogspot.gr/search/label/PARIS%20KASIDOKOSTAS