Παρασκευή 26 Μαρτίου 2010

"Κλέφτες, απατεώνες"! Απίστευτο ξέσπασμα παρουσιαστή!

Ποιός γνωστός παρουσιαστής δεν άντεξε το χάλι της Ελλάδα, την κρίση αλά και τις συνεχείς τουρκικές προκλήσεις σε αέρα και κυρίως την τελευταία απίστευτη πρόκληση των Τούρκων με την φρεγάτα που έφτασε στο Σούνιο!

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έφτασε σε αυτό το ξέσπασμα στην εκπομπή του στο ραδιόφωνο radio Θέμα!

"Αλήτες, απατεώνες που μας φέρατε σε αυτήν την θέση"!


http://www.madata.gr/diafora/media/56993.html

2 σχόλια:

P. MICHALOPOULOS είπε...

ΣΧΟΛΙΑ:

1. Μια χαρά τα είπε! Μπράβο του! Έπρεπε να τους κατονομάσει όμως!
(kapoios την 25 Μαρτίου 2010, 19:20)

2. Πέστα ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΕ.... Αλλά μή φωνάζεις πολύ θά ξυπνήσεις τόν χοντρό τό Βενιζέλο καί θά βάλει τήν μανδάμ Μέρκελ νά τούς κάνει νταντά. Δέν υπάρχουν πατριώτες πολιτικοί στήν ΕΛΛΑΔΑ, κί άς λένε ότι θέλουν, οί ευρολιγούριδες Γιωργάκηδες καί άλλα φρούτα. Μέ τίποτα δέν θά ανέχονταν άλλο… ευροπαικό κράτος τέτοια ξεφτίλα....... Ο Τούρκος γιά νάκάθεται φρόνιμα θέλει νά τού φέρεσαι στά ίδια, οχι μέ καλούς δήθεν τρόπους.... Καθήκια απατεώνες πολιτικοί, ούτε γιά μετανάστες δέν θά μάς θέλουν σέ λιγο στήν Ευρώπη..
(Ὰρης Ε. την 25 Μαρτίου 2010, 21:20)

3. μπράβο Γρηγόρη που μιλάς με τέτοιο θάρρος!!!οι δημοσιοκάφροι που είναι η δουλειά τους΄να καταγγέλουν κάνουν μώκο!ευτυχώς υπάρχουν ακόμη νέοι άνθρωποι που αγαπούν και πονάνε αυτή τηνέρμη πατρίδα. συνέχισε ,μας εκφράζεις όλους.
(Στρατικη Βασιλική την 25 Μαρτίου 2010, 22:58)

4. ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ Α...... (@@)
ΚΑΙ ΜΙΑ ΖΩΗ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΚΥΜΕΝΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ
(Ανώνυμος την 25 Μαρτίου 2010, 23:39)

5. ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στον Κύριο Αρναούτογλου που είναι ένας " υγιής " ανθρωπος με αξιοπρέπεια και αξίες. Μακάρι να υπάρχουν και άλλοι συνάδελφοί του που σκέπτονται το ίδιο και κυρίως που έχουν την τόλμη και την ευαισθησία να εκφραστούν παλληκαρίσια όπως εκείνος. ΕΥΓΕ σε ένα νέο άνθρωπο που δεν έχει παρασυρθεί από τη σαπίλα και το συρφετό μιας Ελλάδας που έχουν φτιάξει μερικά ανθρωπόμορφα τέρατα. Η Ελλάδα μας είναι άλλη και αντιπροσωπεύεται από ανθρώπους που σκέπτονται σαν τον Κύριο Αρναούτογλου.
(Χριστίνα την 26 Μαρτίου 2010, 03:37)

6. Τι να πεις για τους πολιτικούς-δημοσιογράφους αυτής της χώρας. Πρέπει να περνάνε casting και τους πιο μαλ.., ανανδρους, λαμογια, δοσύλογους κ.λ.π να μας τους πλασάρουν να τους ψηφίσουμε. Φοβάμαι ότι θα επαναληφθεί το "την σημαία την πήρε ο αέρας".
(G.G την 26 Μαρτίου 2010, 09:04)

7. Pesta palikari mou +1 apo mena. Ena pragma den mporo na katalavo geiati den stelnoume 2 i 3 frigates mesa a apo ta Dardanelia na xeretisoun tin Agia Sofia me ti Galanolefki psila na kimatizei. Kai fisika me full ECCM active kai ola to opla etima. Geia klamata eine i ellines lene, i Tourki edo sti Germania kai to xeirotero eine oti den mporo na po tipota.. Krima !!!
(Da Greek την 26 Μαρτίου 2010, 10:40)

8. Μπράβο σας κ. Γρηγόρη Αρναούτογλου!
(ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ την 26 Μαρτίου 2010, 15:41)

P. MICHALOPOULOS είπε...

ΔΙΑΒΑΖΩ:

Τίποτα δεν μπορούσε να προβλέψει την αντίδραση του Γρηγόρη Αρναούτογλου κατά την διάρκεια της χτεσινής εκπομπής του με αφορμή τις Τουρκικές προκλήσεις που δέχτηκε η χώρα μας στην Εθνική μας επέτειο, 25 Μαρτίου.

“Αντί να τους βάλουν όλους φυλακή, τους κλέφτες, απατεώνες, χαμένοι, ξεφτυλίσατε τα πάντα. Ντρέπομαι και που υπηρέτησα (σ.σ. στο στρατό) και το έκανα και με πολύ μεγάλη υπερηφάνεια, και κάθομαι τώρα το βλέπω και έχω νεύρα γι αυτό.

Πέφτει το κεφάλι μας κάτω, το ρίχνουμε, μια ζωή υποβιβαζόμαστε, ούτε λίγο αυτή η χώρα... έχει τόσα παλικάρια, χαθήκανε γαμώτο, και σε ασκήσεις χαθήκανε παιδιά, και στο στρατό χαθήκανε, και με τα ελικόπτερα σκοτωθήκανε για να το παίζετε εσείς πολιτικοί.

Γιατί αυτή η ξεφτίλα, γιατί τόσα κλεψίματα, γιατί αυτή η ξεφτίλα να φτάνει μέχρι την Αθήνα το πλοίο το Τούρκικο και κανείς δεν αντιδράει;

Τι μας πάτε φαντάρους 18 μήνες και 26, για ποιο λόγο; Τι μας μαθαίνετε; Για ποιο λόγο; Να μην μπορούμε να κρατήσουμε τίποτε, ούτε το ανάστημά μας πια;

Γιατί τότε δικάζετε όποιον δεν πήγε φαντάρος; Γιατί εγώ έχασα ενάμισι χρόνο από τη ζωή μου γι αυτό το πράγμα; Γιατί το έκανα με τιμή και γούσταρα να πάω, γιατί μεγάλωσα έτσι με τον πατέρα μου να μου λέει “θα πας”. Και πήγα. Και;

Ποιο είναι το μήνυμα που μου δείχνετε εσείς εκεί; Και δεν μιλάω καθόλου περί πολεμικού μηνύματος. Είμαι κατά του πολέμου. Αλλά χάσαμε τα πάντα. Μας πήραν τα παντελόνια ρε.

Ευρωπαίοι μας βρίζουν, κ.....λα αγάλματα, ο άλλος έχει φτάσει στην Αθήνα. Τι είναι αυτό ρε; Και κανείς φυλακή; Ένας να πει έκανα ένα λάθος για όλα όσα συμβαίνουν σε αυτή τη χώρα. Δηλαδή τι; Αυτό το τέλος ποιο είναι; Ο πάτος που είναι; Ας βγει κάποιος να πει. Ας παραιτηθεί κάποιος. Γιατί δεν παραιτείτε κάποιος; Να πει ότι δεν μπορούμε. Να βγει κάποιος να πει “Τι κάναμε”; Εσείς τα φάγατε, εμείς τα πληρώνουμε;

Που είναι αυτοί; Σε αυτή τη χώρα δεν μπορούμε να βρούμε ποιος έκλεψε; Δεν μπορούνε να μπούνε μέσα φυλακή όλα αυτά τα αληταρία που πήραν τα λεφτά;

Αλήτες, ένας δεν είπε “Ναι τα 'φαγα έκανα λάθος, ζητάω συγνώμη”. Έτσι, να το βάλω εικόνισμα στο σπίτι”

...είπε μαινόμενος απ την ραδιοφωνική εκπομπή του ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, ο οποίος δεν μας έχει συνηθίσει σε τέτοια ξεσπάσματα.

http://totefteri.blogspot.com/