Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2010

Αστυνόμος και χορεύτρια… Αλλά, και, χριστιανή! Είδατε σταυρό (Αρχιμανδρίτη) που φοράει;

Αστυνόμος και χορεύτρια… Αλλά, και, χριστιανή!
Είδατε σταυρό (Αρχιμανδρίτη) που φοράει;


Διαβάζω στο Πρώτο Θέμα της Κυριακής:

Το πρωί αξιωματικός της Ασφάλειας, το βράδυ χορεύτρια σε σαδομαζοχιστικά πάρτι.

Είναι η διπλή ζωή μιας αστυνόμου που υπηρετεί ως προϊσταμένη σε υπηρεσία της ΕΛ.ΑΣ. και έχει ως κρυφό ταλέντο να μεταμορφώνεται σε άγριο θηλυκό, να ανεβαίνει στις μπάρες περίεργων κλαμπ της Αθήνας και να δίνει το δικό της εκκεντρικό σόου.

Ντυμένη με ολόσωμες βινίλ στολές, ζαρτιέρες και μαστίγια, χορεύει προκλητικά και επιδίδεται σε λεσβιακές περιπτύξεις.




1 σχόλιο:

P. MICHALOPOULOS είπε...

Αδοξο τέλος είχε η καριέρα μιας 30χρονης αστυνόμου που μέσω του προφίλ της σε γνωστή ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης στο Διαδίκτυο αποκάλυπτε με σοκαριστικές φωτογραφίες τις νυχτερινές extreme δραστηριότητές της στα μπαρ και τα κλαμπ όπου σύχναζε. Η νεαρή γυναίκα τέθηκε σε διαθεσιμότητα με απόφαση του αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ., ενώ διατάχθηκε και Ενορκη διοικητική Εξέταση εις βάρος της.

Η ταυτότητα της 30χρονης εντοπίστηκε, σύμφωνα με πληροφορίες, έπειτα από έρευνα της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων («αδιάφθοροι»), σε συνεργασία με τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ασφάλειας Αττικής. Οι πληροφορίες που έφτασαν στους «αδιάφθορους» ανέφεραν ότι η «nargοthic aurora» ή «narkotik christiana» ήταν αστυνόμος που υπηρετούσε στην Ασφάλεια Αττικής και ότι έδινε προκλητικά shows κρατώντας μαστίγιο σε gothic μπαρ, κλεισμένη μέσα σε ένα κλουβί. Το προφίλ της μάλιστα είχε μεγάλη επισκεψιμότητα, καθώς ήταν ανοιχτό και υπήρχε αρκετό φωτογραφικό υλικό που είχε αναρτήσει η ίδια.

Οι αξιωματικοί της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος εντόπισαν τα ηλεκτρονικά ίχνη του χρήστη που είχε φτιάξει στην ιστοσελίδα MySpace τα συγκεκριμένα προφίλ και εντόπισαν την 30χρονη αστυνόμο Β’, η οποία εργαζόταν στα κομπιούτερ της Διεύθυνσης Εσωτερικών Λειτουργιών της Ασφάλειας και συνέτασσε συνήθως στατιστικούς πίνακες.

Οι έρευνες που ακολούθησαν έδειξαν ότι η νεαρή αστυνομικός δεν αμειβόταν για ό,τι έκανε, αλλά απλώς ικανοποιούσε τα περίεργα γούστα της. Υπήρχαν εξάλλου ορισμένοι συνάδελφοί της που γνώριζαν ότι ήταν λάτρης της punk και της hard rock μουσικής και γι’ αυτό κυκλοφορούσε με πολλά σκουλαρίκια και βραχιόλια ακόμα και στην υπηρεσία της.

Η συμπεριφορά της στην εργασία της ήταν υποδειγματική και ποτέ, όπως λεγόταν ακόμα και χθες, δεν είχε δώσει αφορμές για συζητήσεις. Οι φωτογραφίες όμως στο προφίλ της -μετά την παρέμβαση των αστυνομικών έπαψε να υπάρχει- ήταν άκρως σοκαριστικές, καθώς την έδειχναν με sexy κορμάκια, καλτσοδέτες και εμφάνιση αφέντρας σαδομαζοχιστικού οργίου, είτε να επιδίδεται σε λεσβιακούς εναγκαλισμούς είτε ως επιβήτορας να επιβαίνει επί υποταγμένου νεαρού punk.

Υστερα από αυτό η 30χρονη -κατά ορισμένους συναδέλφους της μάλλον ήθελε να αποχωρήσει από την αστυνομία- τέθηκε σε διαθεσιμότητα για «ιδιαίτερα αναξιοπρεπή και ανάξια συμπεριφορά για την ιδιότητά της».


ΜΑΝΟΣ ΤΣΑΛΔΑΡΗΣ
www.espressonews.gr