Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2010

Τι ξέραμε για την Όλγα Φαρμάκη;

Η ΠΑΝΑΓΙΑ Η ΠΡΟΥΣΙΩΤΙΣΣΑ

Τι ξέραμε για την Όλγα Φαρμάκη;


1. Ξέραμε ότι είναι μια κοπέλα που δουλεύει σαν σέξι μοντέλο.

2. Ότι πιστεύει πως αυτές οι εμφανίσεις της (τα τσιτσιδώματα της) είναι αρεστές στο Θεό, ...γι αυτό έλεγε: «Αν θέλει ο Θεός και μου δίνει όρεξη και μεράκι να δουλεύω, επιθυμώ να είμαι έτσι όπως σήμερα και έπειτα από κάποια χρόνια.».

3. Ότι το περασμένο καλοκαίρι είχε ένα τροχαίο ατύχημα, και τότε είπαν ότι είχε Άγιο και ότι κυριολεκτικά ζει από θαύμα.

Φαίνεται όμως ότι η Όλγα θεώρησε ότι την προστάτευε η Παναγία η Προυσιώτισσα που είναι στο μοναστήρι στο Καρπενήσι, για αυτό και έκανε τάμα να πάει εκεί για να ανάψει ένα κεράκι. Είχε γραφτεί τότε ότι «η Όλγα είναι πιστή χριστιανή, αλλά δεν θέλει να μιλάει γι’ αυτά τα πράγματα.».

Το πόσο πολύ δε την ωφέλησε η επίσκεψη της στο μοναστήρι αυτό, φάνηκε αμέσως μετά, ...από τις δηλώσεις της ότι «δεν θα ξανακάνει ολόγυμνη φωτογράφιση, ότι θα σταματήσει τις αδαμιαίες φωτογραφίες της, και ότι θα αρκεστεί σε αισθησιακές, καλλιτεχνικές sexy πόζες…».

Αυτό τη φώτισε να κάνει η Παναγία η Προυσιώτισσα.
Αυτά ξέραμε (εδώ στο μπλογκ) για την Όλγα, μέχρι τώρα.Σήμερα μαθαίνουμε από την Εσπρέσο ότι η καλή αυτή χριστιανή, συζούσε κιόλας (τρία χρόνια) με έναν εφοπλιστή τον Αλέξανδρο Αγγλούπα, σε ένα σπίτι στη Γλυφάδα, αλλά «ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου» όπως λέει η το ρεπορτάζ, το ζευγάρι ήταν χώρια… Και τούτο διότι η Όλγα εδώ και λίγο καιρό πήρε τα πράγματά της και πήγε να μείνει χώρια από τον κ. Αλέξανδρο, στο σπίτι της αδελφής της Γωγώς, στο Παλαιό Φάληρο.

Διαβάζω: «Έκτοτε άρχισαν να απομακρύνονται περισσότερο, μέχρι που πριν από δύο εβδομάδες γράφτηκε οριστικά το "the end".».

H Όλγα Φαρμάκη, σε μια από τις αμέτρητες - τσίτσιδη - φωτογραφήσεις της


2 σχόλια:

P. MICHALOPOULOS είπε...

Έκτοτε άρχισαν να απομακρύνονται περισσότερο, μέχρι που πριν από δύο εβδομάδες γράφτηκε οριστικά το «the end».

Μεσολάβησαν πολλά τηλεφωνήματα, λουλούδια με προσκλήσεις για δείπνο -από την πλευρά του Αλέξανδρου-, όμως δεν στάθηκαν ικανά να πείσουν την Ολγα να δώσει δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους, που από τα Χριστούγεννα και μετά είχε αρχίσει να κλονίζεται σοβαρά.

Μπορεί μάλιστα ο 32χρονος επιχειρηματίας να έλεγε σε φίλους του πως δεν ήταν μαζί με την Ολγα, ωστόσο ήθελε να πιστεύει ότι μπορεί να ξανασμίξουν. Κάτι που δεν έγινε.

Ετσι πλέον η Ολγα κυκλοφορεί ελεύθερη κι ωραία...


ΧΑΡΗΣ ΛΕΜΠΙΔΑΚΗΣ
(Εσπρέσο)

P. MICHALOPOULOS είπε...

Σπιτωμένη την ήθελε; Όχι σαν σύζυγο;