Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2010

ΤΟ ΠΑΡΟΝ της Κυριακής: "Ευρωπαίοι και Αμερικανοί ζητούν υποχωρήσεις για να μας δώσουν λεφτά... εκβιάζουν για τα εθνικά".


Το Παρόν: «Εκβιάζουν για τα εθνικά – Τεράστιες οι ευθύνες του πρωθυπουργού Γ. Παπανδρέου αν υποκύψει στις πιέσεις»

Κύριο θέμα:

«Και στο βάθος... εθνικά θέματα; Πράγματι, δεν είναι λίγοι (το αντίθετο...) όσοι πιστεύουν πως όλα αυτά τα περίεργα (;) κερδοσκοπικά παιχνίδια γύρω απ' την παραπαίουσα ελληνική οικονομία δεν έχουν μονοσήμαντο στόχο την πλήρη οικονομική εξάρτηση της χώρας μας, ...

[με αξιοποίηση των τραγικών λαθών και αβελτηριών της κυβέρνησης (κυρίως την αδικαιολόγητη καθυστέρηση στη λήψη μέτρων, που κόστισε δισεκατομμύρια ευρώ και λόγω της ραγδαίας και πρωτόγνωρης αύξησης των spreads], ...

...αλλά στοχεύουν και: - Στο να συρθεί η Ελλάδα σε μεγάλες υποχωρήσει στα εθνικά μας θέματα, κυρίως δε σε Αιγαίο, ελληνοτουρκικά, Κυπριακό.

Πρόκειται δηλαδή, όπως υπογραμμίζουν ακόμα και στελέχη του ΠΑΣΟΚ, για έναν ωμό εκβιασμό Αμερικανών και Ευρωπαίων, με την αγαστή συνεργασία και των διεθνών κερδοσκόπων, προκειμένου να εμφανιστεί μια Ελλάδα αποδυναμωμένη, κυριολεκτικά απογυμνωμένη και χώρα υπό διεθνή εποπτεία (εκεί μας έχουν οδηγήσει οι κυβερνητικοί χειρισμοί, χειρισμοί ανεύθυνοι έως και τυχοδιωκτικοί) και συνεπώς αδύναμη να προβάλει κάποια σοβαρή αντίσταση σε «λύσεις», σε βάρος των εθνικών μας συμφερόντων, που προωθούνται τούτη την κρίσιμη περίοδο.»

www.newstime.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: