Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2010

«Θάνατος αμαρτωλών πονηρός» (Ψαλ. ΛΓ. 22).

Charred remains of Playboy model Paula Sladewski found in a Miami rubbish bin

Τραγικό τέλος είχε η Αμερικανίδα μοντέλο Πόλα Σλαντέβσκι, η οποία έλαβε μέρος στο βίντεο «Playboy: The ultimate search». Η 26χρονη καλλονή βρέθηκε απανθρακωμένη την Κυριακή σε κάδο απορριμμάτων στο Μαϊάμι.

Η Πόλα και ο φίλος της Κέβιν Κλάιμ πήγαν στη νότια Φλόριντα για να περάσουν την παραμονή της Πρωτοχρονιάς και κατέλυσαν στο πολυτελές ξενοδοχείο «Fontenebleau», όπου η διανυκτέρευση κοστίζει από 350 έως 1.200 ευρώ. Το ζευγάρι παρακολούθησε τη συναυλία της Lady Gaga και πέρασε το σαββατόβραδο μπαινοβγαίνοντας σε κλαμπ και μπαρ του Μαϊάμι.

Νωρίς το πρωί της Κυριακής οι δυο τους καβγάδισαν δημόσια στο κλαμπ «Space» γιατί, καθώς δήλωσε ο Κέβιν στην αστυνομία, εκείνος ήθελε να φύγουν επειδή η Πόλα ήταν μεθυσμένη. Εκείνη του έβαλε τις φωνές και οι μπράβοι του κλαμπ τον πέταξαν έξω. Τότε εκείνος πήρε ένα ταξί και πήγε στο ξενοδοχείο κι από τότε δεν την ξαναείδε. Ανήσυχος γιατί η Πόλα δεν γύρισε στο ξενοδοχείο ο Κλάιμ άρχισε να τηλεφωνεί σε νοσοκομεία και στο γραφείο του ιατροδικαστή, γιατί φοβήθηκε μήπως της συνέβη κάτι κακό.

Αργότερα την Κυριακή, λίγες ώρες πριν γίνει επίσημη αναφορά της εξαφάνισης του μοντέλου, ένας άνδρας είδε φωτιά να βγαίνει από κάδο απορριμμάτων και ειδοποίησε την αστυνομία. Ο αστυνομικός που έφτασε εκεί δήλωσε ότι βρήκε ένα απανθρακωμένο πτώμα, το οποίο δεν ήταν αναγνωρίσιμο. Μόνο την Τρίτη, χρησιμοποιώντας τα αρχεία του οδοντιάτρου της Πόλα, κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι το πτώμα ανήκε σε εκείνη. Οι αστυνομικοί δεν γνωρίζουν πώς τη σκότωσαν, αλλά πιστεύουν ότι ήταν νεκρή όταν την πυρπόλησαν.

Ο Κλάιμ μέσω του δικηγόρου του δήλωσε ότι είναι συγκλονισμένος από το θάνατο της Πόλα και ότι δεν έχει καμία σχέση. Τόνισε, μάλιστα, ότι έκανε ό,τι ήταν δυνατό για να τη βρει.

Η οικογένεια της Πόλα πληροφορήθηκε την εξαφάνισή της από τον Κέβιν. Ο θετός πατέρας της δήλωσε ότι η σχέση του ζευγαριού ήταν άστατη, ενώ στα αρχεία της κομητείας του Σαν Μπερναντίνο της Καλιφόρνια υπάρχουν καταγγελίες για ενδοοικογενειακή βία.


ΚΑΤΙΑ ΓΙΑΠΑΛΑΚΗ
www.espressonews.gr

Paula Sladewski and boyfriend Kevin Klym photos

1 σχόλιο:

P. MICHALOPOULOS είπε...

Ραγδαίες οι εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας του μοντέλου του PlayBoy, που βρέθηκε πεταμένο στα σκουπίδια στις 3 Ιανουαρίου.

Ένα βίντεο έρχεται να ρίξει φως στην υπόθεση καθώς μία κάμερα ασφαλείας νυχτερινού κέντρου κατέγραψε την Πόλα Σλαντέφσκι, να φεύγει με ένα άγνωστο, λίγες ώρες πριν το θάνατό της. Το βίντεο αυτό βρίσκεται στα χέρια των Αρχών στο Μαϊάμι, οι οποίες αναζητούν τον αφροαμερικανό άνδρα.

Ο μνηστήρας του άτυχου μοντέλου, Κέβιν Κλιμ, προσέλαβε συνήγορο και ιδιωτικό ντεντέκτιβ για τη διαλεύκανση της στυγερής δολοφονίας. Υποστηρίζει πως καυγάδισαν με την αρραβωνιαστικιά του μέσα στο κλαμπ όπου διασκέδαζαν το μοιραίο βράδυ και οι άνδρες της ασφαλειας τον πέταξαν έξω. Εκείνη έμεινε αν και είχε πιει υπερβολικά.

Πάντως η αστυνομία δεν έχει απαλλάξει τον Κλιμ από κάθε υποψία, καθώς παρά το βίντεο, οι έρευνες για τη διαλεύκανση της δολοφονίας συνεχίζονται.


Star.gr