Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2010

Γάμος Όλγας Κεφαλογιάννη: Mετά το «μυστήριο» η νύφη ανανέωσε το λουκ της σε λιγότερο επίσημο. (Δηλαδή ντύθηκε καλύτερα;)


ΔΙΑΒΑΖΩ:

Μετά το μυστήριο το ζευγάρι ανανέωσε το λουκ του σε λιγότερο επίσημο και κατευθύνθηκαν προς το Athens Plazza όπου τους περίμεναν οι υπόλοιποι φίλοι τους για να το γιορτάσουν.


ΠΗΓΗ: greeknews.biz



Δηλαδή ντύθηκε καλύτερα η νύφη; Φόρεσε κάτι ζεστό που κάλυπτε ώμους, πλάτη κλπ;


Mιχάλης είπε...

Παναγιώτη, θα το ξαναπώ με και ας χαρακτηριστώ γραφικός και καθυστερημένος από κάποιους. Είναι ανάγκη οι νύφες να έχουν τέτοια εμφάνιση στην Εκκλησία? Δεν μπορούσε να εμφανιστεί έτσι στη δεξίωση?

Και κάτι άλλο. Ήταν ανάγκη η τελετή να λάβει χώρα ημέρα Παρασκευή όπου υπάρχει αλάδωτη νηστεία σύμφωνα με το τυπικό της Εκκλησίας?

Είμαι άραγε τόσο καθυστερημένος Παναγιώτη πες μου σε παρακαλώ...

24 Ιανουαρίου 2010 1:15 μ.μ.



P. MICHALOPOULOS είπε...

Εγώ Μιχάλη μου, πέρα από αυτά που λες για νηστείες και για προκλητική εμφάνιση, κ.λπ., περισσότερο στενοχωρήθηκα για την κοπέλα που κρύωνε!

Και σκέφτηκα - λόγω τιμής - ότι καλύτερα θα ήταν να έκανε το γάμο της στο Δημαρχείο… Να πάει εκεί μέρα, και όχι νύχτα, και με το ζεστό της το μπουφάν… Και να τους χέσει όλους αυτούς τους (τάχα «εκκλησιαστικούς») τράγους.

Αλλά βλέπεις η κυρία είναι πολιτικός της ΝΔ, του κόμματος που έχει εκείνο το σύνθημα – τραγούδι που λέει «ζήτω η πατρίδα» (πρώτη αυτή) «ζήτω η θρησκεία…»! Είναι η «φωτισμένη Δεξιά» αυτοί οι άνθρωποι που τους φέρνει στην εξουσία η… «Δεξιά του Κυρίου», για να θυμηθούμε και τον Χριστόδουλο…

Τώρα εσύ λες ότι το νυφικό δεν πρέπει να είναι τέτοιας έμπνευσης όπως είναι μια τουαλέτα σε δεξίωση… Τι θα ήθελες λοιπόν, να πουν στη νύφη οι παπάδες (της γνωστής "Εκκλησίας του κώλου") εκεί στο Κολονάκι; Να της πουν «Κυρία μου, εδώ είναι ιερός τόπος, πώς ήρθες έτσι;». Γίνονται τέτοια πράγματα;

Άλλωστε η κυρία είναι γνωστή της εκκλησίας αυτής εκεί στο Κολονάκι, και αυτή διάλεξε να παντρευτεί εκεί, εκεί όπου είχαν παντρευτεί και οι γονείς του γαμπρού… Ξέρει τους παπάδες και αυτοί την ξέρουν… Και θα ήταν υποκρισία να ντυθεί «θεούσα» - μια κοσμική αυτή - για να πάει να παντρευτεί…

Καθυστερημένος δεν είσαι Μιχάλη, αλλά ίσως λίγο σκληρός!

Δεν σκέφτεσαι καθόλου τους καημένους, τους στερημένους, τους παπάδες μας. Τους παπάδες μας, που δεν τους καλούν να πάνε μετά στη δεξίωση… Δεν πάνε, και επομένως δεν έχουν την ευκαιρία να δουν, εκεί, όλα αυτά τα χαρούμενα: Τα... έξω πλάτες, έξω στήθη, και τις σφιχτόκωλες – κολάν - τουαλέτες…

Τις οποίες τουαλέτες με το αποκαλυπτικό ή διαφαινόμενο περιεχόμενο τους, τις απολαμβάνουν (έξτρα στα άλλα τυχερά) σαν νυφικά να πούμε, στους γάμους, μέσα στους ναούς όπου… «λειτουργούν»!!!..

24 Ιανουαρίου 2010 5:40 μ.μ.


http://xairete.blogspot.com/2010/01/blog-post_9596.html



Δεν υπάρχουν σχόλια: