Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2010

Τι εύχεται ένας Ορθόδοξος μητροπολίτης προς έναν αιρετικό; Να βρει την αλήθεια, μήπως; Όχι! "Υποστήριξη" του ζητάει!!!..


O Μητροπολίτης Βελγίου Παντελεήμων

Τι εύχεται ένας Ορθόδοξος μητροπολίτης προς έναν αιρετικό; Να βρει την αλήθεια, μήπως; Όχι! "Υποστήριξη" του ζητάει!!!..

Μαθαίνω λοιπόν ότι…


Ευχές στο νέο «Αρχιεπίσκοπο» της παπικής Εκκλησίας στο Βέλγιο απέστειλε ο Μητροπολίτης Βελγίου Παντελεήμων. Ο «Ορθόδοξος» λοιπόν, εκφράζει τις ευχαριστίες του για την καλή συνεργασία που είχε με τον προκάτοχό του, Καρδινάλιο Danneels, διαβόητο αιρετικό, και εύχεται πως ο διάδοχός του θα συνεχίσει στην ίδια κατεύθυνση (να μένει δηλαδή στο ψέμα της αίρεσης) !!!..

Η επιστολή του Παντελεήμονα:

«Η υπό το Οικουμενικόν Πατριαρχείον Κωνσταντινουπόλεως Ορθόδοξος Εκκλησία εν Βελγίω ευχαριστεί τον Θεό όστις ηυδόκησεν να υπάρξη μία αρίστη συνεργασία μεταξύ Αυτής και του Καρδιναλίου Godfried Danneels καθ ὅλον το διάστημα της ποιμαντορίας Αυτού. Τον ευχαριστεί δι ἁπάσας τας προσφερθέντας υπηρεσίας προς Αυτήν. Συγχαίρει τον νεοεκλεγέντα Αρχιεπίσκοπον Mgr André-Mutien Léonard ούσα εκ των προτέρων βεβαία ότι θα συνεχίση το αυτό πνεύμα συνεργασίας και υποστηρίξεως όπερ επεκράτει εις Namur. Εύχεται υγείαν σταθεράν και ακλόνητον εις τον Νέον Αρχιεπίσκοπον προς επιτυχίαν της Νέας Αποστολής του. † Ο Βελγίου Παντελεήμων»

Δεν υπάρχουν σχόλια: