Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2010

Πάρτε μια ιδέα για το νυφικό της Φαίη Σκορδά

Πάρτε μια ιδέα για το νυφικό της Φαίη Σκορδά

Διαβάζω:

Την Κυριακή 20 Ιουνίου στις 8.30 το βράδυ η Φαίη Σκορδά θα παντρευτεί τον Γιώργο Λιάγκα. Η γαμήλια τελετή που θα γίνει στο Island στη Βάρκιζα, ενώ κουμπάρος τους θα είναι ο Νίκος Χατζηνικολάου.

Το γαμπριάτικο κοστούμι του, ο Γιώργος, δεν θα το επιλέξει σε μαύρο χρώμα, αλλά μπλε, με την υπογραφή Giorgio Armani. Η Φαίη, πάλι, αν και έχει ήδη επισκεφθεί μια φορά το ατελιέ του καλού της φίλου Nicolas στη Θεσσαλονίκη για το πρώτο ραντεβού, προσανατολίζεται σε ένα απλό λευκό νυφικό σε κοντό μήκος που θα αναδεικνύει τα καλλίγραμμα πόδια της.

Η Φαίη, που τον επόμενο μήνα ετοιμάζεται να γιορτάσει τα 30ά γενέθλιά της, έχει εξομολογηθεί σε στενή της φίλη: «Ονειρεύομαι να κρατήσω σύντομα στην αγκαλιά μου το δικό μου μωρό. Αν ερχόταν αυτή τη στιγμή, θα ζούσα την απόλυτη ευτυχία.».

ΠΗΓΗ:
yupi.gr



Γιώργος Λιάγκας, για το νυφικό της Φαίης του:

«Μπορεί να είναι μίνι, γιατί έχει πολύ ωραία πόδια. Έχει και ζέστη το καλοκαίρι».



- Peace on you, δέσποτα!


https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEi5Dl0ajM4LvrWX593Qg-3YGti074Aok1VmIilm15pqcttWNwgfb-5LwotcrZHsdb9z3sefBCF-A4Ecv9isL1SG6mEI5m-OOpPHYhXoVH6K02i-n0O7PR4G_JDrB2XhEQDSRpVPJOkDYOcC/s1600/mitropolitis.jpg
- Piss on you too, τέκνο μου!
(Ο μητροπολίτης της τοπικής - του κώλου - "Εκκλησίας")

Δεν υπάρχουν σχόλια: