Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2010

Νίκος Μουρατίδης, τότε…


Φαρισαίοι
Εσπρέσο (28/1/2010): Η πρώτη ανάρτηση του βίντεο στο Διαδίκτυο έγινε από το blog «Τroktiko» και στη συνέχεια η... είδηση άρχισε να τρέχει με ταχύτητα φωτός!


ΔΙΑΒΑΖΩ, ΣΗΜΕΡΑ:

Σάλο έχει προκαλέσει η δημοσιοποίηση ενός video που δείχνει τον Νίκο Μουρατίδη να ποζάρει στην κάμερα ως Μέριλιν Μονρόε και Λάιζα Μινέλι!


Ο κριτής του «X-Factor» εμφανίζεται με μπουστάκι, ξανθιά περούκα και ζαρτιέρες, έντονο κραγιόν και ευρύχωρο μπέιμπι ντολ, ως ξανθιά φαμ φατάλ σε υπερδιέγερση, που ντύνεται, ξεντύνεται, κοιτάζεται στον καθρέφτη, βάφεται, ξεβάφεται, χουζουρεύει, χαϊδεύει ερωτικά το «γυναικείο» σώμα του και «αυνανίζεται»... Το σοκ για πολλούς ήταν μεγάλο!

Το «μυστικό» κρύβεται σε δύο ταινίες του σκηνοθέτη Τάκη Σπετσιώτη, η «Καλλονή» και η «Λίζα», που γυρίστηκαν πριν από περίπου τριάντα χρόνια!

Πριν από τριάντα τρία χρόνια λοιπόν οι κριτικοί κινηματογράφου υποδέχτηκαν την ταινία «Καλλονή» του νέου τότε σκηνοθέτη Τάκη Σπετσιώτη ως εξής: «Η ταινία που κυριολεκτικά καθήλωσε το κοινό και μας άφησε με το στόμα ανοιχτό ήταν η “Καλλονή”, ένα εξωφρενικό, ατελείωτο βουβό έργο, με έναν άντρα ντυμένο γατούλα του σεξ να ακκίζεται στη κάμερα μέχρι τελικής εξάντλησης του θεατή! Η συμμετοχή των θεατών ήταν άμεση, όχι μόνο επειδή τα τριάντα λεπτά της ταινίας δεν περνούσαν χωρίς σχόλιο, αλλά και επειδή η γατούλα του σεξ δεν ήταν άλλος από το Νίκο Μουρατίδη!».

Η συγκεκριμένη ταινία είχε προγραμματιστεί να προβληθεί στο πρώτο αντιφεστιβάλ σκηνοθετών το 1977, αλλά λογοκρίθηκε λόγω του περιεχομένου της. «Ως πότε πρέπει ο λαός να τρώει τα σάπια κρέατα της παρακμής!» είχε αποφανθεί η επιτροπή. Ωστόσο η ταινία προβλήθηκε στα μεγαλύτερα gay φεστιβάλ και απέσπασε σημαντικές κριτικές!

(Από το σημερινό πρωτοσέλιδο ρεπορτάζ της Εσπρέσο που υπογράφει η κ. Χρύσα Δότσιου και η κ. Σάσα Σταμάτη.)



ΣΧΕΤΙΚΟ:


Δευτέρα, 16 Νοεμβρίου 2009


Ένα μυθιστόρημα μαθαίνω ότι έγραψε ο γνωστός μουσικός παραγωγός κ. Νίκος Μουρατίδης, ένα μυθιστόρημα για να… προκαλέσει, λένε, την Εκκλησία!

Έδωσε μάλιστα και σχετική συνέντευξή στον σημερινό «Ελεύθερο Τύπο» όπου δηλώνει ότι:

«Δεν συμπαθώ καθόλου αυτό που λέμε “Εκκλησία”. Θεωρώ ότι εκτός ελάχιστων εξαιρέσεων, δεν είναι καλοί άνθρωποι, δεν είναι τίμιοι και ότι είναι υποκριτές.»

Πηγή: gossip-tv.gr


Φαρισαίοι
Εσπρέσο (28/1/2010): Η πρώτη ανάρτηση του βίντεο στο Διαδίκτυο έγινε από το blog «Τroktiko» και στη συνέχεια η... είδηση άρχισε να τρέχει με ταχύτητα φωτός!



1 σχόλιο

1 σχόλιο:

P. MICHALOPOULOS είπε...

Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου 2010, 15:19

Ο Νίκος Μουρατίδης μιλά στη zougla.gr:

«Δεν μετανιώνω για τίποτα, σιχαίνομαι τα τρωκτικά»

«Ήταν η δεκαετία του 1970 και ήμασταν ελεύθερα πνεύματα. Ήμουν σπουδαστής κινηματογράφου στη σχολή Σταυράκου. Έχω παίξει ρόλους όπως ο ξεπεσμένος βασιλιάς, ο γέρος, το τραβεστί ή ο μπουζουξής».

Ο κ. Μουρατίδης βρέθηκε στο στόχαστρο για μία σειρά από ερασιτεχνικά «φιλμάκια», όπου υποδύεται εν είδει καμπαρέ μία αμφισεξουαλική persona. Η σειρά αυτών των μικρών ταινιών αναμεταδόθηκε κατά κόρον από γνωστά blogs, ενώ αποτέλεσε και το αντικείμενο πρωτοσέλιδου της εφημερίδας «Espresso» με τίτλο « Η αλήθεια για το βίντεο-σοκ του Νίκου Μουρατίδη».

Η zougla.gr έλαβε μία επιστολή από τον κ. Μουρατίδη, η οποία έχει ως εξής:

«Τις τελευταίες ημέρες έχει γίνει μια άνευ λόγου συζήτηση που έχει συνοδευτεί από μια ακατάσχετη μπουρδολογία γύρω από κάποια βίντεο στα οποία εμφανίζομαι με γυναικεία αμφίεση.

Τα βίντεο αυτά είναι ερασιτεχνικά φιλμ 8mm που γυρίζαμε πιτσιρίκια-σπουδαστές στην κινηματογραφική σχολή του Λυκούργου Σταυράκου.

Είναι φιλμ σπουδαστών. Σ’ αυτά πού όλοι κάναμε τα πάντα και όλοι βοηθούσαμε στα φιλμάκια των υπολοίπων. Έτσι λοιπόν υπάρχουν φιλμάκια στα οποία παίζω ένα γέρο, ένα ξεπεσμένο βασιλιά, μια τραβεστί που μιμείται την Λίζα Μινέλι, ένα ρεμπέτη με μουστάκι και μπαγλαμά κτλ. κτλ.
[…]

Νίκος Μουρατίδης»