Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2010

Πέθανε απρόβλεπτα (δεν το είπαν τα άστρα;), από εγκεφαλικό, η τηλεοπτική αστρολόγος και αστρολόγος των επωνύμων, Αντωνία Πέτα…

Μαθαίνω σήμερα από το gossip-tv.gr ότι:
1. Πέθανε η αστρολόγος των επωνύμων Αντωνία Πέτα.
2. Πριν από μερικές μέρες, υπέστη σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όμως η κατάσταση της υγείας της συνεχώς επιδεινωνόταν, και άφησε εκεί την τελευταία της πνοή…
3. Η τηλεοπτική αστρολόγος είχε συνεργαστεί με τον Ανδρέα Μικρούτσικο και το δίδυμο Φώτη Σεργουλόπουλο - Μαρία Μπακοδήμου.


Tο δίδυμο Φώτης Σεργουλόπουλος - Μαρία Μπακοδήμου.

11 σχόλια:

Halas, of the clan of Apes είπε...

Δεν νομίζω οτι χρειάζονται σχόλια του τύπου "δεν το είπαν τα άστρα", έφυγε πάνω από όλα ένας συνάνθρωπος, ας δείξουμε λίγο σεβασμό.

P. MICHALOPOULOS είπε...

Η μακαρίτισσα, φίλτατε, ήταν ένα δημόσιο πρόσωπο… Και ο σεβασμός που λέτε, δεν μας απαγορεύει να λέμε και κάποιες πικρές αλήθειες.

Συμφωνείτε;

Πικρή αλήθεια, είναι και το ότι έφυγε ξαφνικά, και μάλλον απροετοίμαστη για το μεγάλο ταξίδι... Αμετανόητη, και με την ψυχή χαμένη (όχι στα άστρα) αλλά στην Κόλαση!..

Με την ευκαιρία δε, να προσθέσω και ένα ερώτημα:

Η κυρία αυτή ήταν πιστή χριστιανή με το επάγγελμα αυτό της δεισιδαιμονίας που έκανε; Εγώ λέω πως όχι! Άραγε, θα της γίνει και θρησκευτική – χριστιανική κηδεία;

Τι λέτε;

Apostolos Z είπε...

Αυτή η ΚΥΡΙΑ ήταν για πολλούς μια δασκάλα, ένας ΑΝΘΡΩΠΟΣ που η συμμετοχή της στην απάλυνση του πόνου του συνανθρώπου της ήταν τεράστια, που η προσφορά της στο κοινωνικό σύνολο ήταν ΑΔΟΛΗ και πραγματοποιούταν με μεγάλη χαρά.

Ναι της έγινε Χριστιανική ταφή, να έκλαιγαν για το χαμό της αρκετοί συνάνθρωποι της, ναι ο Θεός θα τη δεχτεί με ανοιχτές αγκάλες ως ένα τέκνο του που επιτέλεσε ΑΡΙΣΤΑ το θέλημα Του.

Αντίθετα, μάλλον δε θα πρέπει να δεχτεί όλους αυτούς του βρωμερούς και τρισάθλιους Φαρισαίους που μόνο στα λόγια και στο φανατισμό είναι Χριστιανοί, αυτούς που παίρνουν το παγκάρι και το βάζουν στην τσέπη τους, αυτούς που υβρίζουν την ίδια την ύπαρξη !

ΑΙΔΩΣ ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ
ΑΙΔΩΣ σε όλους αυτούς που το παίζουν Χριστιανοί και δούλοι του κυρίου, αλλά είναι δούλοι της φαυλότητας και της υποκρισίας, σκλαβωμένοι από τα πάθη τους και τα κόμπλεξ τους !

Εσάς κύριε Μιχαλόπουλε σας εύχομαι ο Ύψιστος να σας δώσει την απάντηση που σας αρμόζει γι' αυτή σας την απρέπεια !!!

P. MICHALOPOULOS είπε...

Ποια απρέπεια;

P. MICHALOPOULOS είπε...

Tρεις επιστολές, και μια… κατάρα!

http://xairete.blogspot.com/2010/01/t.html

Apostolos Z είπε...

Μάλλον ο φανατισμός και η ηλικία δεν σας επιτρέπουν να δείτε το αίσχος των λόγων σας.

Αφού λοιπόν, η όραση σας χρίζει βοηθείας τότε ας κάνω τον κόπο να σας βοηθήσω.

Είπατε:
"Πικρή αλήθεια, είναι και το ότι έφυγε ξαφνικά, και μάλλον απροετοίμαστη για το μεγάλο ταξίδι... Αμετανόητη, και με την ψυχή χαμένη (όχι στα άστρα) αλλά στην Κόλαση!.."

και

"Η κυρία αυτή ήταν πιστή χριστιανή με το επάγγελμα αυτό της δεισιδαιμονίας που έκανε; Εγώ λέω πως όχι! Άραγε, θα της γίνει και θρησκευτική – χριστιανική κηδεία;"

Αλήθεια ποιος είσαστε εσείς που θα κρίνετε αν η ΚΥΡΙΑ αυτή ήταν Χριστιανή, αν εκτελούσε τα όσα ο Κύριος έχει ζητήσει να εκτελούμε ;
Αλήθεια ποιος είσαστε εσείς που ξέρετε το που θα πάει κάποιος ;
Αλήθεια ποιος σας είπε ότι ο Κύριος βασανίζει τα Τέκνα του ;

Μάλλον η τυφλότης σας και η μισαλλοδοξία που διακατέχει τον λόγο σας είναι αυτή που σας δίδει και το δικαίωμα να κρίνετε τόσο εύκολα ..... ξεχνώντας τη ρήση "Μην κρίνετε ίνα μη κριθείτε"

Ας σας κρίνει λοιπόν ο Κύριος !!!!

Και αυτό δεν είναι κατάρα, είναι ευχή διότι εκτός Εκείνου ουδείς δύναται να κρίνει !!!!!!!!!! Αντίθετα με την υβριστική δική σας λογική !

P. MICHALOPOULOS είπε...

1. Λέτε: «Αλήθεια ποιος σας είπε ότι ο Κύριος βασανίζει τα Τέκνα του ;»

1. Απαντώ: Αρνείστε την ύπαρξη της Κόλασης για την οποία μίλησε ο ίδιος ο Χριστός;

2. Λέτε: «Η μισαλλοδοξία που διακατέχει τον λόγο σας...»

2. Απαντώ: Η «μισαλλοδοξία» μου ως προς τι; Ως προς την διαφορετική πίστη της μακαρίτισσας;

3. Λέτε: «...ξεχνώντας τη ρήση "Μην κρίνετε ίνα μη κριθείτε"»

3. Απαντώ:

Αυτό που λέτε έχει άλλη σημασία, αυτήν της κατάκρισης... Η δική μας η άποψη όμως (όσων μελετάμε τις Γραφές), είναι βασισμένη στην «ορθή κρίση» την οποία μας προτρέπει να έχουμε ο ίδιος ο Κύριος… Και για την οποία μας επαινεί: «Ορθώς έκρινες»!

Εμείς (οι χριστιανοί), δεν είμαστε ο συρφετός που εντυπωσιάζεται από μάγους και αστρολόγους…

Εμείς (όσοι πιστοί), είμαστε, και, ενεργά μέλη της Ορθόδοξης Εκκλησίας (εγώ είμαι Αναγνώστης και Κατηχητής), άρα κάτι ξέρουμε...

Εμείς, οι άνθρωποι τής Εκκλησίας, υπακούμε στον λόγο της Γραφής που λέει: «μην κρίνετε κάποιον επιφανειακά – από την εμφάνιση – από την φανφάρα - αλλά με αίσθημα δίκαιης κρίσης να κρίνετε».

P. MICHALOPOULOS είπε...

ΣΧΟΛΙO ΣΤΟ ΘΕΜΑ: Πέθανε απρόβλεπτα (δεν το είπαν τα άστρα;)

http://xairete.blogspot.com/2010/02/o.html

Mιχάλης είπε...

Παναγιώτη, γνωρίζει άραγε ο Απόστολος Ζ ότι οι ιεροί κανόνες των Οικουμενικών Συνόδων(συγκεκριμένα της Πενθέκτης αν δεν απατώμαι) απαγορεύουν την ενασχόληση με τις μαντείες, τις μαγείες, τις αστρολογίες και λοιπές δεισιδαιμονίες. Απειλούν μάλιστα με καθαίρεση τους κληρικούς και με ΑΦΟΡΙΣΜΟ τους λαϊκούς. Τα γνώριζε αυτά η μακαρίτισσα?

P. MICHALOPOULOS είπε...

Αυτός ο κύριος, μάλλον συγγενής της «μακαρίτισσας» θα είναι… Και μάλλον θα έκανε αναζήτηση στο Ίντερνετ για να δει επαινετικά γι αυτήν σχόλια αφού ήταν τηλεοπτικός αστέρας και αστρολόγος «επώνυμων», η «μακαρίτισσα»…

Αλλά έπεσε και στο δικό μας το αρνητικό γι αυτήν σχόλιο, και… έπεσε από τα σύννεφα για να μην πω από τα άστρα!

Άφρισε λοιπόν και ξεάφρισε εναντίον μας… Γιατί δεν την εξυψώσαμε κι εμείς (οι χριστιανοί) ως τα άστρα, αλλά αντίθετα την «στείλαμε» στα Τάρταρα!

Αυτός όμως, ισχυρίζεται ότι της έγινε κανονική χριστιανική κηδεία, και… μας αποστόμωσε!..

P. MICHALOPOULOS είπε...

Η «μακαρίτισσα» Αντωνία Πέτα…

http://xairete.blogspot.com/2010/02/29-2010.html