Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2009

Εσπρέσο: Ιερή οργή για τον "άγγελο" της Peta


Την οργή των χριστιανικών εκκλησιών των ΗΠΑ, αλλά ιδιαίτερα της «Καθολικής», προκάλεσε η Πολωνέζα Τζοάνα Κρούπα, με τη συμμετοχή της στη νέα προκλητική καμπάνια της Peta, της οργάνωσης για την προστασία των ζώων.

Την αποκαλούν «Πάρις Χίλτον της Πολωνίας», επειδή όποια πέτρα στο χώρο του μόντελινγκ, της σοουμπίζ και των κοσμικών εκδηλώσεων σηκώσεις τη βρίσκεις από κάτω, ενώ ο μπαμπάς της έχει αλυσίδα ξενοδοχείων, τα οποία θα κληρονομήσει.

Η Κρούπα φωτογραφήθηκε γυμνή, έχοντας πάνω της μόνο λευκά φτερά, για να θυμίζει άγγελο, ένα ροζάριο προσευχών και ένα μεγάλο σταυρό που κάλυπτε μερικώς τα επίμαχα σημεία του σώματός της.

Το έκανε συμμετέχοντας σε διαμαρτυρία που έγινε έξω από μεγάλο pet shop του Λος Αντζελες, το οποίο πουλάει σκύλους, τη στιγμή που εκατοντάδες κουταβάκια παραμένουν άστεγα σε μάντρες για αδέσποτα. Εκεί παρουσιάστηκε και η τολμηρή καμπάνια για την προστασία των ζώων που είχε τον τίτλο «Γίνε ένας άγγελος για τα ζώα».


Η ιδέα ενός ψεύτικου αγγέλου με το πρόσωπο της Τζοάνα εξόργισε, μιας και η 28χρονη κοπέλα έχει κάνει γυμνές φωτογραφήσεις στα αντρικά περιοδικά.

Καθολικές οργανώσεις έσπευσαν να μιλήσουν για εξαπάτηση του κοινού και εκμετάλλευση θρησκευτικών συμβόλων.

(Πηγή: Εσπρέσο)


Ζωο-Λατρεία


Οι παπικοί εναντίον της PETA

Δεν υπάρχουν σχόλια: