Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2009

Ασημακοπούλου: “Ελπίζω να προλάβουμε να παντρευτούμε το καλοκαίρι”


Έχει έννοια για το νυφικό που θα την κολακεύει, για το πού θα γίνει ο γάμος για να βολεύει τους καλεσμένους…

...Αλλά για το πότε θα γίνει ο γάμος δεν σκάει και πολύ… Κάποιο καλοκαίρι θα γίνει, πάντως!!!..

Εκτός και της προκύψει κανένα μωράκι, οπότε θα επισπεύσει το γάμο (σε εκκλησία, υποθέτω)!..



ΔΙΑΒΑΖΩ ΣΗΜΕΡΑ:

«Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα παντρευτούμε καλοκαίρι. Ελπίζω να προλάβουμε να παντρευτούμε το καλοκαίρι του 2010, αλλά αν όχι, θα το μεταθέσουμε για το καλοκαίρι του 2011, γιατί θέλουμε να έχουμε χρόνο να το προετοιμάσουμε έτσι όπως θέλουμε.»...

...«Εκτός βέβαια αν μας προκύψει νωρίτερα ένα μωράκι, γιατί τόσο εκείνος όσο και εγώ θέλουμε πολύ να γίνουμε γονείς» αποκάλυψε η Έλενα Ασημακοπούλου όσον αφορά τον γάμο της με τον ποδοσφαιριστή, Μπρούνο Τσιρίλο.

«Θα μου άρεσε να παντρευτούμε σε νησί, αλλά φοβάμαι ότι θα ταλαιπωρηθούν πολύ οι καλεσμένοι μας. Όποτε η πρώτη σκέψη είναι να παντρευτούμε στην Αθήνα. Έχω ξεφυλλίσει κάποια περιοδικά για να πάρω ιδέες μαζί με τον Μπρούνο, γιατί εμπιστεύομαι πολύ το γούστο του. Καταλήξαμε ότι θα μου ταίριαζε περισσότερο ένα απλό νυφικό, που να ακολουθεί τη γραμμή του σώματος και να ανοίγει ίσως λίγο στο τέλος» ομολόγησε η Έλενα σχετικά με το νυφικό της.

Πηγή: gossip-tv.gr


Έλενα Ασημακοπούλου

Γεννήθηκε και μεγάλωσε πριν από 26 χρόνια στον Άγιο Στέφανο της Αθήνας. Το 2006 πήρε μέρος στον διαγωνισμό ομορφιάς του Antenna, όπου κατέκτησε τον τίτλο της «Αναπληρωματικής Μις Ελλάς»

Έχει πάρει μέρος μέχρι τώρα σε δύο τηλεοπτικά σήριαλ, το «Ένας Μήνας Και Κάτι» στο πλευρό του Αλέξη Γεωργούλη και την «Πολυκατοικία».

www.protothema.gr


Σε ποια εκκλησία της Αθήνας θα γίνει το "μυστήριο" του γάμου της;

1 σχόλιο:

P. MICHALOPOULOS είπε...

ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ:

Ο Μπρούνο Τσιρίλο ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου, με την Έλενα Ασημακοπούλου, στο Δημαρχείο Αγίου Στεφάνου, το απόγευμα της Δευτέρας (4/10/2010).

Ο Ιταλός, ήταν να παντρευτεί στις αρχές Σεπτεμβρίου, ωστόσο η επίσκεψη του πελαργού έκανε το ζευγάρι να παντρευτεί με πολιτικό γάμο.

Ο θρησκευτικός γάμος θα ακολουθήσει μετά την γέννηση της κόρης τους.