Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2009

Από την συμπροσευχή στο ειδώλιο της "μάνας γης", στην οποία μετείχαν εκπρόσωποι όλων των θρησκειών…


Σάββατο, 12 Δεκεμβρίου 2009

Η φωτογραφία όπου ο Βαρθολομαίος συμπροσεύχεται μπροστά στο ομοίωμα της Γαίας, είναι από το Διαθρησκειακό Περιβαλλοντικό συμπόσιο στη Γροιλανδία, όπου εκπρόσωποι δώδεκα θρησκειών προσευχήθηκαν (στον ίδιο χώρο και χρόνο!) για τη σωτηρία του Βορείου Πόλου και των παγετώνων του.

Περί αυτού δήλωσε: "Απευθυνόμενοι ο καθένας από εμάς στον δικό του Θεό, προσευχηθήκαμε για την προστασία του πλανήτη και τη σωτηρία της ζωής»!

(ΑΠΕ, 11.9.07).

Ο Πατριάρχης (;) Βαρθολομαίος όμως, κάνει συλλείτουργα με Παπικούς και συμπροσευχές με παγανιστές και στο Αγιον Ορος, τον “Προμαχώνα της Ορθοδοξίας”, ΔΕΝ ΚΟΥΝΙΕΤΑΙ ΦΥΛΛΟ!

Μόνον όταν συμπροσεύχεται με τον Πάπα, μέσα στο ίδιο το Φανάρι, υπό τα φώτα της διεθνούς δημοσιότητος, εκδίδουν μια ανακοίνωση, η οποία επί της ουσίας λέει : “Σας παρακαλούμε, μη μας φέρνετε σε δύσκολη θέση!”, αντί να τον στολίσουν καταλλήλως, ως όφειλαν.


http://greeknation.blogspot.com/2009/12/blog-post_12.html

3 σχόλια:

lykourgos nanis είπε...

Ο μονιμως διατελων υπο τις φρικτες αρες των ιερων κανονων που απαγορευουν τις συμπροσευχες δηθεν οικουμενικος(οικουμενιστης ειναι το σωστο)πατριαρχης Βαρθολομαιος διολισθαινει συνεχως σε επικινδυνες ατραπους!Το μεγα θεμα που προκυπτει ειναι πως αντιδρουν στα καμωματα του εκτος απ τους αγιορειτες οι επισκοποι που τον μνημονευουν τουτεστιν οι επισκοποι των λεγομενων νεων χωρων!Δτστυχως προκειται για ψοφοδεη ανθρωπακια που φοβουνται και τον ισκιο τους!Και ομως το 1969 βρεθηκαν 3 λεβεντες δεσποταδες,ο πρωην Φλωρινης Αυγουστινος και οι μακαριστοι Ελευθερουπολεως Αμβροσιος και Παραμυθιας Παυλος(θυμα αργοτερα της σεραφειμικης θηριωδιας) που διεκοψαν το μνημοσυνο του αρχιοικουμενιστη Αθηναγορα!Εκεινοι ομως ειχαν ...αδενες!Οχι σαν τους κουραμπιεδες και συμφεροντολογους τυπου Λαρισης Ιγνατιου και Θεσσαλονικης Ανθιμου!

P. MICHALOPOULOS είπε...

Μόνον αυτοί οι δυο "κουραμπιέδες" δεσποτάδες δεν έχουν… «αδένες»;

Οι υπόλοιποι «τέτοιοι» δηλαδή, δεν πάσχουν άραγε από την ίδια (έλλειψης ανδρισμού) «αδενοπάθεια»;

Μάλλον πάσχουν!

Γι αυτό και έχουν την ανάγκη ενός άλλου (στο άλλο άκρο) «τέτοιου», σαν τον Παντελεήμονα Μπεζενίτη π.χ., για να τους… αναπληρώνει το κενό!..

P. MICHALOPOULOS είπε...

lykourgos nanis είπε: «Εκπρόσωπος της θρησκείας μας, να σου πετύχει!

http://xairete.blogspot.com/2009/12/lykourgos-nanis_2430.html