Κυριακή 27 Δεκεμβρίου 2009

Πώς βλέπει μια χριστιανή ορθόδοξη, όπως η Χρουσαλά, το μυστήριο του γάμου;

Η Μαριέττα Χρουσαλά οπως διαβάζω στο gossip-tv.gr, είναι έτοιμη να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον Λεό Πατίτσα. Να ανέβει για το μυστήριο άραγε; Ακούστε την ίδια και θα καταλάβετε περί τίνος πρόκειται…

«Έχω ξεκινήσει προετοιμασίες πάρα πολύ καιρό πριν γιατί θεωρώ ότι είναι μια πολύ ωραία περίοδος για μια κοπέλα και ένα ζευγάρι.

Άλλωστε λίγα πράγματα θυμάται κανείς από την τελετή του γάμου, οπότε αν έχεις κάτι να θυμάσαι, είναι η προετοιμασία, η πρόβα νυφικού, το ραντεβού που κάνεις για τον στολισμό και τους χώρους.

Είναι μια πολύ ωραία φάση στη ζωή μου και ομολογώ ότι την ευχαριστιέμαι όσο και αν ακούγεται περίεργο ότι τρέχω όλη μέρα γι' αυτά τα πράγματα», ...

...λέει η Μαριέττα Χρουσαλά, περιμένοντας με ανυπομονησία την μεγάλη ημέρα του γάμου της που θα έρθει μέσα στο καλοκαίρι.

Πηγή: Εγώ


Σάββατο, 28 Νοεμβρίου 2009

Γαμο-ετικέτες ιστολογίου: Γάμος Χρουσαλά


Ο γάμος της Μαριέττας Χρουσαλά (παρουσιάστρια - μοντέλο) και του Λέοντα Πατίτσα (εφοπλιστή) θα γίνει την Άνοιξη του 2010.

Έχουν ήδη μπει στη διαδικασία των προετοιμασιών του γάμου. Ψάχνουν τον χώρο όπου θα γίνει το πάρτι και σε ποια εκκλησία θα τελεστεί το μυστήριο…

Το οποίο μυστήριο - σύμφωνα με πληροφορίες του gossip-tv.gr - θα τελεστεί σε κλειστό οικογενειακό και φιλικό κύκλο, μακριά από κάμερες και δημοσιογράφους.


Δεν υπάρχουν σχόλια: