Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2009

ΑΡΧΕΙΟ

«Όλοι οι Μοναχοί μου είναι όμορφα παιδιά»!!!..
http://www.homelands.org/worlds/images/nektarios.gif

"Ολοι οι μοναχοί μου είναι ωραία παιδιά"
http://ethnikoi.org/wraioineoi.wmv

"Να μην φύγουμε και έτσι"
http://ethnikoi.org/namhfygoumeetsi.wmv

Γράφει ο δημοσιογράφος-συγγραφέας Βασίλης Α. Λαμπρόπουλος:
"Σε εκπομπή ακούστηκε από μέρους δύο κληρικών «για τα τεκνά που έβαζε στο αυτοκίνητό του» και ότι «είναι κρίμα τώρα στα ογδόντα του χρόνια να φύγει με την καταγγελία ότι ο Πειραιώς είναι π....» (τηλεόραση ΕΧΤΡΑ). Ο χαρακτηρισμός προήλθε από πρώην συνεργάτη του Πειραιώς τον αρχιμανδρίτη Νεκτάριο Μουλατσιώτη, ο οποίος όταν έφτιαχνε τα μοναστήρια, την εταιρεία των παπαροκάδων και τις άλλες οικονομικές του δραστηριότητες τον είχανε καταγγείλει στη Σύνοδο και εκείνος βγήκε στα ΜΜΕ λέγοντας ότι δεν κάνει τίποτε περισσότερο απ΄ ό,τι τον έμαθε ο γέροντάς του ο μητροπολίτης Πειραιώς Καλλίνικος.".
http://forums.pathfinder.gr/Religion_Beliefs/Christianity/thread.html?thread=



ΣΧΕΤΙΚΟ:


2 ΣΧΟΛΙΑ, ΣΤΟ ΘΕΜΑ «Από περσινή «περιοδεία» σε μοναστήρια. Να οι εντυπώσεις μου:»:



ΣΧΕΤΙΚΟ:


Δευτέρα, 17 Δεκεμβρίου 2007

ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΥΠΟΥ ΤΖΑΚΟΥΖΙ! Τζακούζι έφτιαχνε λένε, στην εκκλησία, ο Γιοσάκης, γείτονας εκεί στην ενορία του άλλου «διάσημου», του παπα-Τσάκαλου, εκεί στην «αυλή των θαυμάτων» στην διαβόητη (λόγω του έκπτωτου ήδη Παντελεήμονα) μητρόπολη Αττικής. (ΤΩΝ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΩΝ!)
Αλλά και κάποιο υδρομασάζ ακούστηκε σε ρεπορτάζ ότι έφτιαχνε στο... δωμάτιό του, σε... «κατασκήνωση θηλέων» (!) ο μητροπολίτης Πειραιά, πνευματικός πατέρας του Αρχιεπίσκοπου, ο κ.Καλλίνικος, ο οποίος αθωώθηκε για τις κατηγορίες εις βάρος του περί ομοφυλοφιλίας (ενεργητικού τύπου!), και δεν θέλω να πιστέψω ότι στην αθώωσή του συνέβαλε η πνευματική αυτή συγγένεια με τον κ. Χριστόδουλο...
Βλέπετε, για παρόμοια «αμαρτήματα» κατηγορήθηκε και ο κ. Κουμαριανός (πρώην μητροπολίτης στην Καρδίτσα) που αθωώθηκε και αυτός (πνευματικό παιδί του Μακαριοτάτου!), και επέστρεψε πάλι δριμύτερος!..


http://rasoforoi.blogspot.com/2008/08/nikos-chatzinasios.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: