Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2009

ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ

Τα ράσα κάνουν το… μοντέλο!


1 σχόλιο:

P. MICHALOPOULOS είπε...

Prada

«Όλοι, ακόμη και ο διάβολος, φόρεσαν Prada ή θα πουλούσαν την ψυχή τους σ’αυτόν για μια τσάντα, ένα αντρικό σακάκι, ένα καλοφτιαγμένο παπούτσι ή ένα πανάκριβο εσώρουχο Prada. Και ο γνωστός ιταλικός οίκος, αφουγκραζόμενος αυτές τις καταναλωτικές επιθυμίες, αποφάσισε να εγκαταστήσει και στην Αθήνα.»

(Από σχετική διαφήμιση)



Εspresso: Ο Πάπας φοράει (κόκκινα) Prada!


Ο Πάπας φοράει (κόκκινα) Prada!

Κυριακή, 13 Απριλίου 2008

Τα ράσα δεν κάνουν μόνο τον παπά αλλά και τον Πάπα! Δεν ήταν αρκετή η προτροπή του για να αρχίσει και πάλι να τελείται η λειτουργία στα λατινικά και να επανέλθουν οι γρηγοριανοί ψαλμοί.

Αυτό που αποκάλυψε τις βαθύτερες προθέσεις του Ποντίφικα ήταν η συμβουλή του προς τους νεαρούς ιερείς να φοράνε αεράτα άμφια. Ο Βενέδικτος ΙΣΤ' είναι αναμφίβολα ο πιο κομψός Πάπας που θα έχει να θυμάται το Βατικανό μέχρι σήμερα.

Αφού σχολιάστηκε για το πολύ κοντό ένδυμα με το οποίο ανέβηκε στον θρόνο του Βατικανού, ο Πάπας έσπευσε να επανορθώσει. Πρώτα από όλα, «καθαίρεσε» τον ιστορικό οίκο ραπτικής Gammarelli που έντυνε τους Πάπες μέχρι και τον Ιωάννη Παύλο τον Β' και τον αντικατέστησε με το κατάστημα Euroclero, το οποίο προτιμούσε όσο ήταν καρδινάλιος στη Γερμανία. Στη συνέχεια, απέλυσε τον τελετάρχη, δείχνοντας την προτίμησή του στον Γκουίντο Μαρίνι, ο οποίος φημιζόταν από παλιά για το γούστο του.

Ο Μαρίνι είναι αυτός που εισήγαγε πάλι στην γκαρνταρόμπα του Πάπα ένα vintage ρεπερτόριο που είχε να φανεί από τον δέκατο όγδοο αιώνα: κεντητά πουκάμισα, πολύτιμες μίτρες, άμφια, μακριές κάπες, πολύ κοντές μπέρτες με φόδρα από ερμίνα, μεγάλες κουκούλες, καπέλα από κόκκινο βελούδο με φτερά κύκνου.

Στους ειδικούς της μόδας μεγαλύτερη εντύπωση έχουν προκαλέσει τα συμπληρωματικά αξεσουάρ του Πάπα από τον οίκο υψηλής ραπτικής Gattinoni, τα γυαλιά ηλίου Serengeti (αυτά που διαφημίζει ο ηθοποιός Βαλ Κίλμερ), το ρολόι Cartier, τα γυαλιά οράσεως Santos από τον οίκο Cartier και κυρίως τα κόκκινα μοκασίνια που φέρουν την υπογραφή Prada. Μάλιστα, οι υπεύθυνοι του αντρικού περιοδικού «Esquire» έφτασαν να τον εκλέξουν ως έναν από τους πιο trendy άντρες του κόσμου δίπλα στον ποδοσφαιριστή Ντέιβιντ Μπέκαμ και τον κινηματογραφικό Τζέιμς Μποντ Ντάνιελ Κρεγκ.

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΡΑΥΤΟΠΟΥΛΟΥ
www.espressonews.gr


ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

«Πάπας» Βενέδικτος: Υποδοχή... ροκ σταρ!
http://natapoume.pblogs.gr/2008/04/241339.html

Και τώρα, κυρίες και κύριοι: «The Pope»!!!..
http://natapoume.pblogs.gr/2008/02/197000.html

Ελευθεροτυπία: Ομοφυλόφιλος γυναικοτός ο «πάπας» Βενέδικτος!
http://natapoume.pblogs.gr/2008/02/195404.html