Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2009

Γαμο-ετικέτες ιστολογίου: Γάμος Μαγγίρας


Παντρεύτηκαν λίγο πριν να γίνουν γονείς

Πέμπτη, 26 Νοεμβρίου 2009, 19:09

Η Μπέττυ Μαγγίρα και ο Δημήτρης Μάζης είναι πια παντρεμένοι, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες χθες το πρωί ανέβηκαν τα σκαλιά του… δημαρχείου. Το ζευγάρι αποφάσισε να παντρευτεί με πολιτικό γάμο για να γλιτώσει τις γραφειοκρατικές διαδικασίες αναγνώρισης του παιδιού.

Στις αρχές του νέου έτους το ζευγάρι περιμένει την κόρη του…

Η παρουσιάστρια δεν έχει πάρει πολλά κιλά καθώς προσέχει την διατροφή της, ενώ παρόλο που βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη πηγαίνει σε θεατρικές και κινηματογραφικές πρεμιέρες. Δεν θα μπορούσε να λείψει και από μια πρεμιέρα ταινίας όπου πρωταγωνιστεί ο φίλος της, Σάκης Ρουβάς…

Θρησκευτικό γάμο το ζευγάρι θα κάνει το ερχόμενο καλοκαίρι μαζί με την βάφτιση της κόρης τους…

(Από τη Ζούγκλα)




ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ:

Η τηλεπαρουσιάστρια Μπέττυ Μαγγίρα, δεν δυσκολεύτηκε, λοιπόν, «να ανεβεί τα σκαλιά του δημαρχείου» για τον πολιτικό της «γάμο»… Και δεν δυσκολεύτηκε, διότι «δεν έχει πάρει πολλά κιλά, καθώς προσέχει την διατροφή της»!

Και «παρόλο που βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη πηγαίνει σε θεατρικές και κινηματογραφικές πρεμιέρες», αλλά όχι – δεν πηγαίνει - στην εκκλησία για να κάνει θρησκευτικό γάμο!

Και σύμφωνα με το ρεπορτάζ, «το ζευγάρι αποφάσισε να παντρευτεί με πολιτικό γάμο για να γλιτώσει τις γραφειοκρατικές διαδικασίες αναγνώρισης του παιδιού.»!

Η νομική λοιπόν πλευρά τους ενδιαφέρει μόνο (και η κοινωνική, να μη λένε το παιδί «μπαστάρδι»); Μήπως όμως έπρεπε να τους ενδιαφέρει - πρώτα – η πνευματική πλευρά, δηλαδή να γεννήσει το παιδί αφού έχει κάνει πρώτα κανονικό γάμο, με την ευλογία της Εκκλησίας!

Στην εκκλησία, λέει η σόου-γούμαν, θα πάει αργότερα!

Πότε;

Όταν θα της έχει ανέβει η ανάλογη διάθεση (χωρίς το παιδί στην κοιλιά), διάθεση κατάλληλη, και, για ένα «εκκλησιαστικό» σόου???

Δεν υπάρχουν σχόλια: