Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2009

Αδερφές Μπρόγιερ: Τις θυμάστε;

Η Έρρικα και η Μαργαρίτα Μπρόγιερ ξεκίνησαν ως ντουέτο (τραγούδι – χορός) το 1961 σε μια πορεία που κράτησε 15 ολόκληρα χρόνια.

Την επόμενη χρονιά, μάλιστα, οι αδερφές Μπρόγιερ έκαναν ντεμπούτο και στο σινεμά, όταν χορεψαν σέηκ στην ταινία του Αλέκου Σακελλάριου «Όταν λείπει η γάτα», στην ταινία που πρωταγωνιστούσε (έπαιζε και τραγουδούσε) ο ηθοποιός – τραγουδιστής Βογιατζής.


Οι αδελφές, εμφανίζονταν και στο θέατρο.

Θυμάμαι που σε ένα νούμερο θεατρικού έργου (επιθεώρησης νομίζω) που θα ανέβαινε τότε, οι αδελφές θα έλεγαν (στο τραγουδιστικο-χορευτικό τους) και τη φράση «κάτω ο Καντιώτης»… Ο Καντιώτης, που ενοχλούσε με τα κηρύγματα του κατά του καρνάβαλου και των καλλιστείων… Υπήρξαν όμως έντονες αντιδράσεις, και τελικά ανέβηκε η παράσταση χωρίς τη φράση αυτή στο νούμερο των αδελφών, φράση, που έγινε τελικά: «κάτω οι πουριτανοί»!..


Το 1965 η Έρρικα παντρεύτηκε τον Κώστα Βουτσά με τον οποίο έκανε μια κόρη (τη σημερινή ηθοποιό Σάντρα Βουτσά) και μετά χώρισε γρήγορα…

Η Μαργαρίτα, παντρεύτηκε τον επιχειρηματία κ. Τσολακάκη, με τον οποίο απέκτησε την Κρίστυ Τσολακάκη, σύζυγο του Νίκου Χατζηνικολάου.

Πού πήγα τα θυμήθηκα όλα αυτά;

Τα θυμήθηκα σήμερα, διαβάζοντας για μια συνέντευξη που έδωσε η Έρρικα Μπρόγιερ στην τηλεοπτική εκπομπή TV Weekend, όπου μεταξύ άλλων δήλωσε και ότι το έχει ψιλομετανιώσει που χώρισε με τον Βουτσά!..


«Όταν λείπει η γάτα»

1 σχόλιο:

P. MICHALOPOULOS είπε...

Έρρικα Μπρόγερ – "μόνη στο σπίτι": Μετά το θάνατο της μητέρας της, έχασε και τον σκύλο της!

http://xairete.blogspot.com/2011/04/blog-post_20.html