Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2009

Βουτσάς: Τι έπαθε όταν παρακολουθούσε τα «ξεβράκωτα αγόρια»;


Όταν όμως η κόρη του, Σάντρα αντίκρισε το θέαμα ... πανικοβλήθηκε...

Διαβάζω, σήμερα:

Όλα έγιναν την Δευτέρα, στην πρεμιέρα της μουσικής κωμωδίας «Naked Boys Singing» που ανεβαίνει για δεύτερη χρονιά στο Dirty Mezzo.

Το βράδυ εκείνο ο ηθοποιός Κώστας Βουτσάς διαπίστωσε πως το πόδι του πρήζεται επικίνδυνα αλλά δεν έδωσε σημασία.

Τα flash άλλωστε ήταν πάνω του και δεν επιθυμούσε με τίποτα να χαλάσει την βραδιά των συντελεστών της παράστασης αλλά κι εκείνων που τον συνόδευσαν.

Όταν όμως η κόρη του, Σάντρα αντίκρισε το θέαμα ... πανικοβλήθηκε...

(Από το gossip-tv.gr)


Κυριακή, 15 Νοεμβρίου 2009


Το ξέρατε ότι η Θεοδώρα Βουτσά...



Πέμπτη, 12 Νοεμβρίου 2009


Κώστας Βουτσάς

1 σχόλιο:

P. MICHALOPOULOS είπε...

Βουτσάς: Aκύρωση παράστασης λόγω υγείας

Δημοσιεύθηκε: 21.11.09 08:20

Οι εξελίξεις στο θέμα της υγείας του Κώστα Βουτσά, τον εμποδίζουν να ανέβει στην σκηνή. Ο ηθοποιός έπαθε θλάση στην κνήμη και η σημερινή απογευματική παράσταση ακυρώνεται. Ξεκίνησε απο θρόμβωση και εξελίχθηκε σε θλάση...

Άν και ο Κώστας Βουτσάς έκανε την υπέρβαση του και έπαιξε στις παραστάσεις της εβδομάδας, η επιδείνωση της κατάστασης του ποδιού του άλλαξε τα δεδομένα. Η αποψινή απογευματινή παράσταση "Το ανθος του κάκτου" στο Θέατρο Μιμή Ντενίση, ακυρώνεται και μέχρι στιγμής οι πληροφορίες μας αναφέρουν πως θα γίνει η βραδυνή.

Ο ηθοποιός αν και με το πόδι δεμένο, αποφάσισε να τολμήσει να ανέβει το βράδυ στην σκηνή. Εκείνο που μας εκπλήσσει μέχρι στιγμής είναι, πως απο το θέατρο δεν έχουμε καμία ενημέρωση τόσο για την ακύρωση της χθεσινής παράστασης όσο και της σημερινής.


http://www.gossip-tv.gr/story/18215/h-ugeia-tou-boutsa-aitia-akuroses-parastases