Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2009

Στράτος Τζώρτζογλου

Πέμπτη, 12 Νοεμβρίου 2009

«Όταν έγινα ηθοποιός έλεγαν θα μπλέξεις τώρα με τις αδερφές και ποιος ξέρει από πόσα κρεβάτια θα περάσεις για να πετύχεις. Α, πέτυχες νωρίς ... οπότε έχεις πηδηχτεί με όλους τους σκηνοθέτες και τους παραγωγούς» δήλωσε ο Στράτος Τζώρτζογλου.

«Εδώ και παντρεμένος που ήμουν με την Μαρία έλεγαν: Έλα μωρέ πλάτες του κάνει. Κάτι άλλο συμβαίνει» πρόσθεσε ο ηθοποιός ο οποίος παρόλο που ασπάστηκε την Καμπάλα πηγαίνει ακόμα στο Άγιο Όρος και έχει πνευματικούς δασκάλους.

«Δεν θα παντρευόμουν ξανά. Το να συζήσω, όμως, με κάποια γυναίκα το θεωρώ απαραίτητο κομμάτι στο δούναι και λαβείν του ζευγαριού» τόνισε ο ηθοποιός.

Μάλιστα αναφέρθηκε και στην χρήση ναρκωτικών και ομολόγησε ότι «Έχω καπνίσει χασίς τρεις φορές, αλλά κατανόησα ότι αυτά μπορεί να γεμίσουν τη φαντασία και τη μνήμη σου με μεγαλύτερα προβλήματα».

πηγή: Λοιπόν


Ζαχαρίας Ρόχας και Στράτος Τζώρτζογλου
24/08/05

Ο πρωταγωνιστής της παράστασης Στράτος Τζώρτζογλου κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου ανέφερε ότι μια μερίδα του κλήρου αντιμετώπισε θετικά το έργο και μια άλλη αρνητικά, ενώ ανέφερε χαρακτηριστικά ότι το φιλί που του δίνει στο μάγουλο ο Ζαχαρίας Ρόχας στην αφίσα του έργου θεωρήθηκε άσεμνο από κύκλους της Αρχιεπισκοπής.

«Μάλλον το μυαλό αυτών που σκέπτονται έτσι είναι άσεμνο» πρόσθεσε ο Στράτος Τζώρτζογλου, τονίζοντας ότι το έργο έχει τη δομή της αρχαίας τραγωδίας, όπου φαίνεται η σύγκρουση του καλού και του κακού, η κορύφωση του δράματος και η λύτρωση, ενώ κυρίαρχο στοιχείο είναι η αγάπη.

Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: