Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2009

Μητροπολίτη Γλυφάδας (της γνωστής «εκκλησίας του κώλου»), ετοιμάσου!.. Σου έρχονται…

Διαβάζω σήμερα, στο gossip-tv.gr:

Επιτέλους θα ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου ο Δημήτρης Κοργιαλάς και η Ευρυδίκη.

Ζούνε μαζί πέντε ολόκληρα χρόνια σαν παντρεμένοι αλλά τώρα πήραν και την απόφαση να το επισημοποιήσουν.

Ο γάμος γι’ αυτούς είναι μία τυπική διαδικασία, αφού δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα στη ζωή τους όπως επανειλημμένα έχουν δηλώσει.

Η αγγελία του γάμου τους δημοσιεύτηκε πριν λίγες μέρες σε εφημερίδα και όπως αναφέρεται σ’ αυτήν, το μυστήριο πρόκειται να γίνει στη Γλυφάδα.

Το ζευγάρι τρέχει και δεν φθάνει αυτές τις μέρες για τις τελευταίες ετοιμασίες του γάμου του. Έχουν επιδοθεί σε ένα απίστευτο τρέξιμο αλλά ούτε ο Δημήτρης ούτε η Ευρυδίκη παραπονιούνται, αντιθέτως το διασκεδάζουν.


ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ, ΓΡΑΨΑΜΕ
("ΠΡΟΦΗΤΙΚΑ"), ΧΤΕΣ:

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEi5Dl0ajM4LvrWX593Qg-3YGti074Aok1VmIilm15pqcttWNwgfb-5LwotcrZHsdb9z3sefBCF-A4Ecv9isL1SG6mEI5m-OOpPHYhXoVH6K02i-n0O7PR4G_JDrB2XhEQDSRpVPJOkDYOcC/s1600/mitropolitis.jpg
Ο τοπικός μητροπολίτης:

«Τέκνα μου αγαπητά,

Να έρχεστε να σας παντρεύουμε! Κι ας μην είστε πιστοί της Εκκλησίας! Ελάτε, όπως θα πηγαίνατε σε ένα θέατρο, όπως θα πηγαίνατε στα μπουζούκια για να διασκεδάσετε με τους φίλους σας!

Μη φοβάστε το Θεό ότι δεσμεύεστε τάχα επειδή παντρευτήκατε στην εκκλησία, ότι είναι τάχα μυστήριο και κάτι το ιερό, κάτι που πρέπει να σας προκαλεί δέος ή να σας φρικάρει!

Ελάτε σε εμάς χωρίς καμιά συστολή ή αναστολή! Μια πλάκα γίνεται εδώ, και θα χαρείτε κι εσείς και οι συγγενείς σας και οι φίλοι σας…

Τίποτε το σοβαρό δεν γίνεται, τίποτε δεν θα αλλάξει στη ζωή σας… Όπως κοσμικά ή και χωρίς Θεό ζούσατε και συζούσατε πριν, έτσι και τώρα… μετά το «μυστήριο»! Και αν δεν θέλετε παιδιά («ακόμα») ξέρετε εσείς…

Δι ευχών των αγίων, κλπ, κλπ!..»

http://xairete.blogspot.com/2009/10/blog-post_10.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: