Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2009

Αν είσαι γιος εφοπλιστή…

Τελευταία επώνυμη κατάκτησή του η Νάνσυ Αλεξιάδη

08.06.09

Ο Νίκος Αγούδημος όχι μόνο είναι γλεντζές αλλά και gentleman με τις όμορφες γυναίκες. Έχει μείνει στην... ιστορία η σχέση του με την τραγουδίστρια Θέλξη αφού την εποχή που οι δυο τους ήταν ερωτευμένοι εκείνος όχι μόνο ήταν σχεδόν κάθε βράδυ θαμώνας στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανιζόταν εκείνη αλλά χαλούσε και 10.000 ευρώ σχεδόν κάθε βράδυ σε λουλούδια, για τα μάτια της μόνο.

www.gossip-tv.gr


Σάββατο, 17 Οκτωβρίου 2009

Η Νάνσυ Αλεξιάδη εμφανίστηκε να φιλιέται στα μπουζούκια με τον Νίκο Αγούδημο. Ακριβά γούστα έχει η τραγουδίστρια…

www.protothema.gr



Φιλάκια στα μπουζούκια


16/10/2009

Τι κι αν λένε «μεγάλα καράβια, μεγάλες φουρτούνες»; Για τον γιο του Γεράσιμου Αγούδημου δεν φαίνεται ότι ισχύει κάτι τέτοιο. Αντιθέτως, παρά τα τεράστια προβλήματα που αντιμετωπίζει η οικογένειά του, δεν πτοείται και ζει τον έρωτά του με τις «μηχανές στο φουλ».

Επίσημη πρώτη - μες στα μέλια - αποφάσισαν να κάνουν ο Νίκος Αγούδημος και η Νάνσυ Αλεξιάδη. Υστερα από έξι περίπου μήνες σχέσης ζουν πλέον (και) δημοσίως τον έρωτά τους. Πριν από μερικές ημέρες βρέθηκαν στο «Romeo» και το ‘καψαν κανονικά και με το νόμο! Καθ’ όλη τη διάρκεια της βραδιάς η Νάνσυ ήταν συνεχώς στην αγκαλιά του νεαρού γόνου της γνωστής εφοπλιστικής οικογένειας και εκείνος κάθε τρεις και λίγο έσκυβε τρυφερά προς τη μεριά της και τη φιλούσε στα χείλη. Όπως ήταν φυσικό, η όμορφη τραγουδίστρια και ο εφοπλιστής έγιναν αντικείμενο σχολιασμού. Οι θαμώνες του μαγαζιού, που το είχαν γεμίσει ασφυκτικά, βλέποντάς τους σε τέτοιες διαχυτικότητες τους «κάρφωναν» με τα (αδιάκριτα) βλέμματά τους, όμως εκείνοι απτόητοι συνέχιζαν αδιαφορώντας.

ΣΑΣΑ ΣΤΑΜΑΤΗ
www.espressonews.gr




Δευτέρα, 06 Απριλίου 2009


Απόπειρα αυτοκτονίας έκανε ο εφοπλιστής Γεράσιμος Αγούδημος;

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

kai an den ise zileuis etsi ginete distixos stin ellada!!!krima

P. MICHALOPOULOS είπε...

Αυτό εισπράξατε από την ανάρτηση μου αυτή; Τη… ζήλια;

Δεν συμφωνείτε ότι όσα έχω τονίσει αποτελούν στιγματισμό μιας νοσηρής κατάστασης;

Εσείς να πούμε τον ζηλέψατε για τα 10.000 ευρώ που ξόδευε κάθε βράδυ σε λουλούδια; Τον ζηλεύετε και τον θαυμάζετε γι αυτήν την προκλητική ζωή, και μάλιστα μετά από όσα συνέβησαν πρόσφατα στον πατέρα του;

Ζηλεύετε, γενικά, και κάθε ξεδιάντροπη συμπεριφορά; Μπορεί, και τότε... κρίμα σε σας!

Εμείς, πάντως, όχι!