Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2009

Έχει καμία ομορφιά, η τοπική – πορνική – «Εκκλησία» μας, για να έχουν, και, οι ναοί της;

Η παρουσιάστρια Γωγώ Μαστροκώστα: "τραγουδίστρια" τη λένε τώρα!

Για ένα ακόμα («επώνυμο») ζευγάρι που έκανε πολιτικό «γάμο», πληροφορούμαστε ότι πρόκειται να κάνει, και, θρησκευτικό τοιούτο…

Το ζευγάρι αυτό, είναι η παρουσιάστρια Γωγώ Μαστροκώστα ("
τραγουδίστρια" τη λένε τώρα!) και ο παίκτης τής ΑΕΚ Τραιανός Δέλλας...

Και αποφάσισαν λέει, να κάνουν και τον θρησκευτικό γάμο… Και μάλιστα, την ίδια μέρα με την βάπτιση της κόρης τους, την ερχόμενη άνοιξη, μέσα Μαΐου του 2010.

Όπως διαβάζω: 

«Η Γωγώ ξεκίνησε να πηγαινοέρχεται Ελλάδα- Κύπρο για τις ετοιμασίες. Λέγεται ότι τα δύο μυστήρια θα τελεστούν σε μία όμορφη εκκλησία στα βόρεια προάστια. 
Η μητέρα της κρατά την κορούλα της, ώστε η ίδια να μπορεί να επισκεφτεί τα μαγαζιά, να δει για τον στολισμό της εκκλησίας και να τα ετοιμάσει όλα στην εντέλεια.»
Πηγή: gossip-tv.gr
Η μητέρα της κρατά την κορούλα της, ώστε η ίδια να μπορεί να επισκεφτεί τα μαγαζιά, να δει για τον στολισμό της εκκλησίας και να τα ετοιμάσει όλα στην εντέλεια.

«Όμορφη εκκλησία»;
Έχει καμία ομορφιά, η τοπική – πορνική – «Εκκλησία» μας, για να έχουν, και, οι ναοί της;
Χα!
Άντε να μου χαθήτε παλιο-αιρετικοί που θα μας ειρωνευτείτε για πώς βαφτίζουμε και πώς παντρεύουμε εμείς τους ορθόδοξους μας!


1 σχόλιο:

P. MICHALOPOULOS είπε...

Η παρουσιάστρια και ο ποδοσφαιριστής παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο τον Σεπτέμβριο του 2008 στο δημαρχείο της Κηφισιάς και λίγους μήνες αργότερα, τον Δεκέμβριο, ήρθε στη ζωή η κόρη τους.

Αν και είναι νωρίς ακόμη, η παρουσιάστρια θέλει να είναι όλα άψογα τόσο για τον θρησκευτικό της γάμο με τον «Τράι» όσο και για τα βαφτίσια της μοναχοκόρης της.

http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=67877&cid=11