Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2009

Δόγμα της Εκκλησίας: Για να σας στεφανώσει σε γάμο, πρέπει πρώτα να έχετε συζήσει… Αλλιώς, νύφη, δεν ανεβαίνεις τα σκαλιά της εκκλησίας!!!..

Σάββατο, 17 Οκτωβρίου 2009, 16:49

Η παρουσιάστρια Χριστίνα Λαμπίρη και ο κοινοτάρχης του Πικερμίου Θανάσης Αδαμόπουλος, είναι ζευγάρι τον τελευταίο χρόνο και σύμφωνα με πληροφορίες, σκοπεύουν πολύ σύντομα να συζήσουν στο σπίτι του Θανάση στο Κόκκινο Λιμανάκι της Ραφήνας, με την εκπληκτική θέα.

Όσοι μάλιστα γνωρίζουν το ζευγάρι, υποστηρίζουν πως είναι πολύ ερωτευμένο και δεν αποκλείεται μέσα στο 2010 να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Κορίνα Ασλανίδου

www.zougla.gr




Παρασκευή, 16 Οκτωβρίου 2009


Προθερμαίνονται (κι αυτοί) για ένα «γάμο», στην τοπική πορνική Εκκλησία… (1)

3 σχόλια:

P. MICHALOPOULOS είπε...

Ένα βήμα πριν από το γάμο;

Εδώ και αρκετούς μήνες, η Χριστίνα Λαμπίρη ζει τον έρωτα στο πλευρό του προέδρου της κοινότητας Πικερμίου, Θανάση Αδαμόπουλου. Μάλιστα είναι κάτι που και εκείνη δεν κρύβει — αντιθέτως, σε συνέντευξή της πριν από λίγο καιρό στο «ΟΚ!» παραδέχτηκε: «Επιτέλους, είμαι ευτυχισμένη».

Όπως αναφέρει δημοσίευμα του περιοδικού «Λοιπόν», η σχέση αυτή πάει τόσο καλά που το ζευγάρι ετοιμάζεται ήδη για το επόμενο βήμα: τη συγκατοίκηση. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η παρουσιάστρια του «Super Star» και ο σύντροφός της σκοπεύουν σύντομα να μετακομίσουν σε ένα σπίτι στο Κόκκινο Λιμανάκι της Ραφήνας. Το σπίτι ανήκει στο Θανάση Αδαμόπουλο και έχει θέα στη θάλασσα, ενώ πρόσφατα ανακαινίστηκε πλήρως.

Το περιοδικό κάνει λόγο για «πρόβα τζενεράλε», καθώς άτομα από το περιβάλλον του ζευγαριού υποστηρίζουν πως το ζευγάρι βρίσκεται πιθανότατα ένα βήμα πριν από το γάμο, ο οποίος δεν αποκλείεται να γίνει μέσα στο 2010.

www.greeknews.biz με πληροφορίες από yupi

lykourgos nanis είπε...

Πραγματικα κε Μιχαλοπουλε η κατασταση εχει φθασει στο απροχωρητο!Πολλοι μοντερνοι πνευματικοι επιτρεπουν στα πνευματικοπαιδια τους να μεταλαμβανουν ενω ταυτοχρονα συζουν!Κι ας κραυγαζουν οι ιεροι κανονες για το αντιθετο!Αλλ οπως ελεγε ο πατηρ Επιφανιος Θεοδωροπουλος οι κανονες εγιναν κανονια που βαλλουν κατα των διαμαρτυρομενων για τις δεσποτικες αυθαιρεσιες!Τετοια διακωμωδηση του μυστηριου του γαμου οσο αυτη που βλεπουμε στις μερες μας δεν εχει σημειωθει ποτε!Και τετοια ανθρωπαρεσκεια και ελλειψη πυγμης απ τους υποτιθεμενους θεματοφυλακες της ηθικης ευταξιας στο χωρο της Εκκλησιας ουδεποτε εχει καταγραφει μεχρι τωρα!Ω καιροι ω ηθη!

P. MICHALOPOULOS είπε...

Χριστίνα Λαμπίρη: Η ετικέτα μας

http://xairete.blogspot.com/2009/12/blog-post_5625.html