Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2009

zougla.gr: Χαμός στο 2ο Sexotic - Thessaloniki Love Show


ΔΙΑΒΑΖΩ ΣΗΜΕΡΑ:


Εξωτικές γυναίκες, διάσημες και διάσημοι πορνοστάρ, εισαγωγείς αντικειμένων ερωτικής ηδονής, ιδιοκτήτες sex shop και κοινό αντάμωσαν στην Θεσσαλονίκη το περασμένο Σαββατοκύριακο κατά την διάρκεια του 2ου Sexotic - Thessaloniki Love Show.

Πίσω από το όλο εγχείρημα βρίσκεται μια γυναίκα, η Λίλιαν Σαράφη με πείρα χρόνων στις εκδηλώσεις εκθέσεων, αφού ούσα μέλος της Helexpo με επιτυχημένες διοργανώσεις εκθέσεων στο ενεργητικό της, έστησε και την συγκεκριμένη που τελικά δέχτηκε χιλιάδες επισκέπτες.

Το νυκτερινό κέντρο «Έναστρον», στην περιοχή του αεροδρομίου διαμορφώθηκε κατάλληλα για να φιλοξενήσει εκθέτες και κοινό. Με μεγάλες αφίσες να μας καθοδηγούν, φτάσαμε και παρκάραμε στο άνετο παρκινγκ της έκθεσης, στις δέκα το βράδυ της Παρασκευής. Ο κόσμος είχε ήδη καταφτάσει.

Sex shops από τη βόρεια Ελλάδα και κυρίως την Θεσσαλονίκη, καταστήματα ειδών ανάλογου ρουχισμού και υποδημάτων, εταιρίες παραγωγής ταινιών πορνό, στριπτιτζάδικα και ό,τι άλλο εμπορικό είδος συνδέεται το ροζ περιβάλλον του sex, μπορούσες να το βρεις εκεί.

Καυτές παράλληλες εκδηλώσεις

Παράλληλες εκδηλώσεις όπως συνεχές Strip Show από άνδρες και γυναίκες επαγγελματίες, fetish shows, και επίδειξη εσωρούχων, κρατούσαν το κοινό σε εγρήγορση, καθώς προσέλκυαν μεγάλο τμήμα του κόσμου που παρακολουθούσε το θέαμα.


Ε, ρε, γλέντιααααααα!


Δεν υπάρχουν σχόλια: