Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2009

Κι άλλο μυστήριο» γάμου τελέστηκε στην ονομαζόμενη (…και, «του κώλου») «Εκκλησία» της Ελλάδος!..


Παντρεύτηκαν ο μικρότερος γιος του Βαρδή και της Μαριάννας Βαρδινογιάννη, Νίκος, και η Αλεξία Αντσακλή, στο Πόρτο Χέλι, το περασμένο Σάββατο, 29 Αυγούστου, στο παρεκκλήσι του Αγίου Νικολάου, που βρίσκεται μέσα στο κτήμα της οικογένειας.

Οι νέοι φίλοι του ζευγαριού, οι οποίοι αποτέλεσαν και την πλειονότητα, έμειναν εκεί (στο κτήμα) χορεύοντας μέχρι τις 6.00 το πρωί της Κυριακής, που οι χριστιανοί πάνε στην εκκλησία για τη θ. λειτουργία…

Στον «γάμο», η νύφη φορούσε στράπλες νυφικό από μετάξι και δαντέλα που ήταν δημιουργία του Valentino. Ο Ιταλός σχεδιαστής (λέει το ρεπορτάζ του Έθνους) ήρθε τρεις φορές στην Ελλάδα για τις πρόβες και την ολοκλήρωσή του.


ΣΧΕΤΙΚΟ:

Παρασκευή, 28 Νοέμβριος 2008


Η Αρχόντισσα, και ο… Ψευτο-Θόδωρος!..





Άντε να μου χαθήτε παλιο-αιρετικοί που θα μας πείτε εσείς πώς να παντρεύουμε εμείς τους ορθόδοξους μας!

3 σχόλια:

Mιχάλης είπε...

Παναγιώτη, απορώ πως αφήνει η Εκκλησία να τελούνται γάμοι τη συγκεκριμένη ημερομηνία ενώ είναι γνωστό ότι η μέρα(Αποτομή Κεφαλής Ιωάννου Προδρόμου) αυτή είναι νηστήσιμη. Και φυσικά το μενού του εν λόγω γάμου μόνο νηστήσιμο δεν ήταν. Αναρρωτιέμαι δεν μπορούσαν να τους πουν να νυμφευθούν μία άλλη ημερομηνία? Εκείνος ο Ύδρας και Σπετσών τι ρόλο ακριβώς έχει?

P. MICHALOPOULOS είπε...

Δικαιολογημένα απορείς κι εσύ, αγαπητέ Μιχάλη, για τα κακώς κείμενα στην «Εκκλησία» αυτή, που αξία της δίνουμε όταν την αποκαλούμε «εκκλησία του κώλου»!

Δεν θα απορούσαμε όμως, αν το παίρναμε πια απόφαση ότι τα «κακώς κείμενα» είναι μόνο κακά!..

...Ότι αυτά κυριαρχούν και επιπλέουν στην τοπική μας εκκλησία που διεκδικεί πλέον τον τίτλο «σκατο-Εκκλησία» και μόνον αυτόν!

:-(

P. MICHALOPOULOS είπε...

Νυφικά, φτιαγμένα από… χαρτί υγείας!

http://xairete.blogspot.com/2009/09/blog-post_09.html