Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2009

Κιλίφης (θεατρίνος) στη θέση του Κιλίφη (ιερομονάχου)!


Κυριακή, 27 Σεπτέμβριος 2009


Γελοίοι ρασοφόροι, γελοιοποιούν το μυστήριο της εξομολόγησης!..


ΔΙΑΒΑΖΩ:


Πρόκληση από την Ν. Κάρτσωνα και τον π. Τιμόθεο Κιλίφη

10/9/2009

Στο ALTER στην εκπομπή της Φαίη Σκορδά: Πάει η Νίκη Κάρτσωνα και κάνει τρέιλερ της εκπομπής της στην Ι.Μ. Πεντέλης με τον π.Τιμόθεο Κιλίφη. Και κάνει ΓΥΡΙΣΜΑ το Ιερό Μυστήριο της εξομολόγησης με τον π.Τιμοθεο Κιλίφη!

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ και ΑΣΕΒΕΣ πέραν κάθε αμφιβολίας!

Αν η Νίκη Κάρτσωνα θέλει το μυστήριο της εξομολόγησης να το βάζει σε τρέιλερ έπρεπε να το κάνει με ηθοποιούς ΧΩΡΙΣ ΡΑΣΟ!


inews.gr

ΔΙΑΒΑΖΩ:

Καλά τρελάθηκε ο πατήρ Τιμόθεος; ...
19.9.09

Ήμαρτον κύριε! Ο πατήρ Τιμόθεος Κιλίφης σε διαφημιστικό του ALTER να κυνηγάει για να... εξομολογήσει τη Νίκη Κάρτσωνα.

Μπας και ο ίδιος χρειάζεται να βρει άλλο παπά να... τον διαβάσει;

Είπαμε, οι παπάδες να 'ναι μέσα στην κοινωνία. Αλλά όχι και να παίζουν με μοντέλα σε φτηνιάρικα διαφημιστικά σποτάκια σαν κι αυτό του ALTER! ...

nonews-news.blogspot.com

Νίκη Κάρτσωνα:
(Πού ακριβώς την έγλυψε ή έστω τη φίλησε, ο πατήρ Τιμόθεος;)

"Ο Τιμόθεος φίλησε γυναίκες! Βεβαίως, γαϊδούρες θα φιλούσα;"

"εφημερίδα «Εσπρέσσο» Κυριακή 20.9.2009

Θέλοντας να δώσει μιαν απάντηση σε όσους τον κατηγόρησαν επειδή συμμετείχε στο τρέιλερ της εκπομπής του ALTER «Lifestyle» και ειδικά επειδή φίλησε την παρουσιάστρια απαντά με το γνώριμο ύφος του. «Κάποιος σχολίασε ότι “ο Τιμόθεος φίλησε την Κάρτσωνα και φιλάει γυναίκες”. Γιατί να μην τη φιλούσα; Βεβαίως φιλάω γυναίκες. Γαϊδούρες θα φιλούσα;»

- Πώς ήταν σαν εμπειρία; Αισθανθήκατε περίεργα;

Τιμόθεος: Με την Κάρτσωνα; Οχι, μια χαρά ήταν.

esxatianasxesi.blogspot.com

ΕΓΡΑΦΑ, ΤΟΤΕ:
11 Δεκεμβρίου 2007

Φανατικός... ΑΕΚτζής (σύμφωνα με το δημοσίευμα από ΤΑ ΝΕΑ) είναι ο πατήρ Τιμόθεος Κιλίφης από την Ιερά Μονή Πεντέλης. Όποτε επισκέπτονται σχολεία τη Μονή, βγάζει από την τσέπη του ένα σημαιάκι της ΑΕΚ και τους το δείχνει.

Ο ίδιος ο «καλόγερος» (σ.σ. Προσοχή: το «α» με άλφα) προσθέτω εγώ τώρα, ήταν και τηλεοπτικός αστέρας ανταγωνιζόμενος τον παπα-Τσάκαλο, παλαιοτέρα (παρουσίαζε και βιβλία του δίπλα στην κ. Ρούλα Κορομηλά της οποίας δήλωνε ότι είναι θαυμαστής της) δηλώνει σήμερα (στα ΝΕΑ) ότι πριν από 6-7 χρόνια δεν έχανε παιχνίδια της ΑΕΚ σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ. «Τώρα λόγω προβλημάτων υγείας, παρακολουθώ τους αγώνες από την τηλεόραση», λέει.. (σ.σ. Εχουν και τηλεόραση στη μονή Πεντέλης;).

Παναγιώτης Μιχαλόπουλος
(Από το εξαφανισμένο μπλογκ "ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑΤΑ")




ΣΧΕΤΙΚΟ:

Τετάρτη, 15 Ιούλιος 2009


Μπα; Είχε παντρευτεί η Νίκη Κάρτσωνα (του «Πρωινού Καφέ»); Δεν το γνώριζα!


Άλλος ένας (μεγάλος) έρωτας κατέληξε στης εκκλησιάς την πόρτα! Χθες, Κυριακή 1 Ιουλίου 2007, στις 8.00 το βράδυ, η Νίκη Κάρτσωνα και ο Νίκος Χατζής ήλθαν εις γάμου κοινωνία στο κτήμα Νάσιουτζικ. Το μυστήριο τελέστηκε με κάθε επισημότητα στο εκκλησάκι του Αγίου Κωνσταντίνου που βρίσκεται μέσα στο κτήμα, ενώ ακολούθησε λαμπρή δεξίωση για τους εκλεκτούς φίλους και συγγενείς του ζευγαριού. 
(ΕΣΠΡΕΣΟ)

5 Ιουλ. 2007
Σκηνή από τον γάμο, στο εκκλησάκι του Αγίου Κωνσταντίνου, στο Κτήµα Νάσιουτζικ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: