Κυριακή 9 Αυγούστου 2009

ΤV ΑΛ ΚΑΪΝΤΑ: Πώς ξεκίνησε η κόντρα του Μάκη (zougla) με το «Τρωκτικό»

ΤV ΑΛ ΚΑΪΝΤΑ
Τρίτη, 21 Ιουλίου 2009, 04:02

@ Σκούζουν οι παπαδοπουτάνες μετά την επιστολή αναγνώστη μας για τα περιφερόμενα λείψανα των αγίων…
@ Η αθλιότητα της εκμετάλλευσης του ανθρώπινου πόνου δια της περιφοράς θρησκευτικών συμβόλων, συνεχίζεται από γνωστούς ταλιμπάν της ορθοδοξίας ατιμωρητί…
@ Η συγκεκριμένη πρακτική έγινε μόδα από τον Εφραίμ, όταν περιέφερε την Αγία Ζώνη σε επιχειρήσεις με το αζημίωτο…


@ Το λόγο σε τέτοιες υποθέσεις που αγγίζουν τα όρια της γελοιότητας, υπονομεύοντας ταυτόχρονα την Ορθοδοξία έχουν το Πατριαρχείο και η Αρχιεπισκοπή…

O μοναχός με την Porsche

Δευτέρα, 20 Ιουλίου 2009, 20:40

Μεγάλη η έκπληξη μας από το μήνυμα του αναγνώστη μας. Δε χρειάζονται ιδιαίτερα σχόλια. Ιδού το κείμενο και οι φωτογραφίες που μας έστειλε.

«Στα πλαίσια του εορτασμού του Προφήτη Ηλία η εν λόγω ενορία του Δήμου της Αγ. Παρασκευής είχε την πολύ σωστή σκέψη να συνδυάσει τον εορτασμό μαζί με την παρουσία των Αγίων Λειψάνων του Οσίου Δαυίδ.
Έτσι και έγινε και την Παρασκευή 17/7 πλήθος πιστών μαζεύτηκε σε κεντρικό σημείο κοντά στην εκκλησία για την επίσημη υποδοχή των Λειψάνων από το μοναστήρι της Εύβοιας όπου και φυλάσσονται.

Δυστυχώς η λαμπρή υποδοχή και η θρησκευτική κατάνυξη που επικρατούσε επισκιάστηκε μόλις εμφανίσθηκε το αμάξι που μετέφερε τα Ιερά Λείψανα και τον μοναχό. Μια PORSCHE CAYENNE με φιμέ τζάμια έκανε την εμφάνισή της και όλος ο κόσμος δεν ήθελε να πιστέψει αυτό που έβλεπε!!

Στις μέρες της στέρησης και της οικονομίας, ένας ιερομόναχος κάνει την εμφάνισή του με πανάκριβο αμάξι και με ύφος 1.000 καρδιναλίων περιφέρει Ιερά Λείψανα!! Ήταν τουλάχιστον προσβλητικό και προκλητικό για όλους, και εννοείται ότι σχολιάστηκε δέοντος. Οι μνήμες από τον Ιερομόναχο Εφραίμ ξαναζωντάνεψαν μιας και του έμοιαζε κιόλας!!!

Η πρόκληση δεν σταμάτησε εκεί, δυστυχώς, κορυφώθηκε όταν στο τέλος της πανηγυρικής λειτουργίας εμφανίσθηκαν βιβλιαράκια προς πώληση όχι μόνο για τον Όσιο Δαυίδ, αλλά και για την ζωή του ιδίου του μοναχού, η τιμή τους... 7€ το καθένα!!!
Σας ευχαριστώ για την φιλοξενία, Αναγνώστης."

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Sorry ίσως λίγο αργός αλλά δεν το έπιασα. Που βρίσκεται η απάντηση για το πως ξεκίνησε η κόντρα;

P. MICHALOPOULOS είπε...

Στις... "παπαδοπουτάνες"! :-)