Παρασκευή 28 Αυγούστου 2009

Σχόλια για τον οικουμενιστή «θεολόγο» (γλύφτη του Βαρθολομαίου) Παναγιώτη Ανδριόπουλο:

Σχόλια για τον οικουμενιστή «θεολόγο» (γλύφτη του Βαρθολομαίου) Παναγιώτη Ανδριόπουλο:

1. Ο misha έχει σχέσεις φιλικές με τον Π. Ανδριόπουλο και του στέλνει (από το μπλόγκ του) και "χρόνια πολλά" παρ' όλες τις φοβερές, ανήθικες, αιρετικές και βλάσφημες απόψεις του. Δεν μπορεί από την μια να αγωνίζεται για την Ορθοδοξία και από την άλλη να φέρεται με φιλικό τρόπο σε άνθρωπο που καταστρέφει ψυχές με τις απόψεις του.

2. Συνηγορεί και υποστηρίζει τις απίστευτα αισχρές και χυδαίες εικόνες που αναρτά ο πατρινά Ανδριόπουλος. Μερικές από τις οποίες είναι και φοβερά βλάσφημες! Και θεωρεί την αισχρή σελίδα του, ως έχουσα υψηλή αισθητική. Δεν τον πειράζουν τα γυμνά δηλαδή! Τα γυμνά κατά τον ΜISHA είναι σεμνά!

(Σχόλια στο blog «Θρησκευτικά»)


Να προσθέσω κι εγώ ότι σε πρόσφατη ανάρτηση στο ιστολόγιο του ο Ανδριόπουλος, διακόσμησε το άρθρο του εναντίων εκείνων που ελέγχουν τον Βαρθολομαίο σαν οικουμενιστή, με μια εικόνα γυμνής γυναίκας, την οποία, λέει, τους την αφιερώνει για να τους δείξει ότι είναι… γυμνοί από επιχειρήματα!

Τα έχει παίξει δηλαδή ο άνθρωπος!

Διότι κατά την ίδια «λογική» του, θα πρέπει να θεωρήσουμε ότι οι φωτογραφίες του Βαρθολομαίου - που εμετικά δημοσιεύει - παραπέμπουν στο… πόσο «κώλος» είναι ο οικουμενισμός που υπηρετεί (σαν "σφουγγοκωλάριος" ) ο κ. Ανδριόπουλος…

Όπερ άτοπον, έτσι;

Δεν υπάρχουν σχόλια: