Τρίτη 11 Αυγούστου 2009

Στο πλευρό των οικουμενιστών

[...] Τέλος στο πλευρό των οικουμενιστών τάσσονται πολλοί λαϊκοί θεολόγοι.

Αναλαμβάνουν τη διαδικτυακή προβολή των οικουμενιστών, ανοίγουν ιστοσελίδες και ιστολόγια προβάλλοντας το σβησμένο φως του Φαναρίου, δίνουν βήμα στους οικουμενιστές κληρικούς και πανεπιστημιακούς.

Ενδεικτικά αναφέρουμε τον Παναγιώτη Ανδριόπουλο που στην Ιδιωτική του Οδό όχι μόνο προτρέπει σε άρνηση υπογραφής της «Ομολογίας Πίστεως» αλλά στολίζει με ουκ ολίγους χαρακτηρισμούς όσους την υπέγραψαν μιλώντας για «φασισμό», «ολοκληρωτισμό» και «πόλωση» ως χαρακτηριστικά όσων υπέγραψαν την Ομολογία, επιδιώκοντας την «πλήρη απομόνωση» «των οθνείων προς την Εκκλησία» αυτών «στοιχείων».

Ας μας απαντήσει όμως ο πατρινός θεολόγος: Φασισμό και ολοκληρωτισμό καταλογίζει και στους οκτώ επισκόπους και στους πέντε αγιορείτες ηγουμένους και στους χιλιάδες κληρικούς, μοναχούς και λαϊκούς που υπογράφουν την Ομολογία Πίστεως;


Όσο κι αν προσπαθούν να το κρύψουν οι οικουμενιστές είναι πλέον πολύ ανήσυχοι διότι βλέπουν πως ο πιστός λαός ορθοδόξως αντιδρά και προετοιμάζεται για την «ώρα των μεγάλων αγώνων», όπως σημειώνει και ο σεβαστός π. Θεόδωρος Ζήσης.

thriskeftika.blogspot.com


Χαρακτηριστική "εικόνα" στη βιτρίνα του μπλογκ του Παναγιώτη Ανδριόπουλου

Δεν υπάρχουν σχόλια: