Κυριακή 12 Ιουλίου 2009

Μικαέλα Δόξα: Γάμος Σαββάτου, ολονύχτιο ξενύχτι, μάξι μυστήριο (όχι τρεις παπάδες με μαγιό), μίνι φορέματα, κλπ εκπλήξεις!..

Η Μικαέλα, η αγαπημένη ανιψιά της Μαριάννας Λάτση παντρεύτηκε τον Σταύρο, τον εκλεκτό της καρδιάς της.

Στην Άνδρο,
το προ­περασμένο Σαββάτο, στην περιοχή Πίσω Γυάλια (εκεί όπου δεσπόζει η εξοχική κατοικία του νεαρού χρηματιστή – γαμπρού), στο παραλιακό εκκλησάκι της Αγίας Φωτεινής που βρίσκεται μόλις λίγα μέτρα από το σπίτι του γαμπρού.

Οι περίπου χίλιοι προσκεκλημένοι που στριμώχτηκαν στο εκκλησάκι περίμεναν για πάνω από μιάμιση ώρα να τελειώσει το μυστήριο - και μάλιστα αρκετοί άρχισαν να ανηφορίζουν προς το σπίτι του γαμπρού, ενώ οι παπάδες ακόμα έψαλλαν.

Στο εξοχικό τους μετά, η Μικαέλα και ο Σταύρος έκοψαν την τεράστια γαμήλια τούρτα στη μέση της πίστας και χόρεψαν το ροκ κομμάτι του Μύρωνα Στρατή «Μα πάνω απ' όλα θέλω να με θέλεις εσύ».
Μετά ακολούθησε έτερο χορευτικό για το ζευγάρι, που επέλεξε το «The time of my life», με φιγούρες που παρέπεμπαν στη σχολή «Κάρολι Βάμος» και τον γαμπρό να σηκώνει ψηλά τη νύφη!

Η παρουσία της Μαριάννας Λάτση ήταν πολύ διακριτική καθ' όλη τη διάρκεια του γάμου, ακόμη και στο πάρτι που κράτησε μέχρι το πρωί.

Γνωρίζοντας ότι η παρουσία της μπορεί να επισκίαζε την τελετή, φρόντισε να μη φωτογραφηθεί σχεδόν καθόλου ενώ επέλεξε να φορέσει ένα χρυσό κοντό φόρεμα με παγιέτες.


Πηγή: protothema.gr


Πέμπτη, 11 Ιούνιος 2009


Τα μάθατε; Παντρεύεται η Μικαέλα Δόξα!


Ο Μυκονιάτης μητροπολίτης Σύρου, Τήνου, Άνδρου, Κέας και Μήλου, κ. Δωρόθεος Πολυκανδριώτης

Δεν υπάρχουν σχόλια: