Σάββατο 4 Ιουλίου 2009

Νέο καπρίτσιο τής Μαίρης Χρονοπούλου


Άστρα και Ηλίας Ψινάκης ανέβαλαν... την εγχείρηση

Ακυρώνει την προγραμματισμένη πλαστική επέμβαση στο λαιμό της η Μαίρη Χρονοπούλου, εξαιτίας των... δύο εκλείψεων -Σελήνης και Ηλίου- που θα πραγματοποιηθούν μέσα στον Ιούλιο! Μάλιστα, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της «Espresso», ο καλός της φίλος και γνωστός μάνατζερ Ηλίας Ψινάκης τής είπε πριν από μερικές μέρες εντελώς εμπιστευτικά ότι ο μήνας που διανύουμε δεν είναι καλή περίοδος για χειρουργεία, γεγονός που την έκανε να... ρίξει πόρτα στον γιατρό της μέχρι νεωτέρας!

Πλήρως ενημερωμένη για τα αστρολογικά δρώμενα είναι η ηθοποιός. Και βάσει των κινήσεων των πλανητών και των επιρροών τους παίρνει τις σημαντικές αποφάσεις. Ο λόγος που την έκανε να αναβάλει ξαφνικά την προγραμματισμένη για τις 17 Ιουλίου επέμβασή της δεν είναι άλλος από το γεγονός ότι πέφτει ανάμεσα στις δύο εκλείψεις, μία της Σελήνης στις 7 και μία Ηλίου στις 22 του μήνα, όπως είπε στον Ηλία Ψινάκη ο αστρολόγος του!

Με αυτά τα δεδομένα λοιπόν η ντίβα του ελληνικού κινηματογράφου, η ηθοποιός Μαίρη Χρονοπούλου, θεώρησε κακό οιωνό τις δύο εκλείψεις και δεν δίστασε να πάρει τηλέφωνο τον γιατρό της, δρα Ευστράτιο Κομνηνάκη, διευθυντή του Τμήματος Πλαστικής Χειρουργικής και Εγκαυμάτων στο «Θριάσιο» νοσοκομείο και να ακυρώσει το χειρουργείο. Μάταια προσπαθούσε εκείνος να της αλλάξει γνώμη. Ήταν ανένδοτη, καθώς, όπως φαίνεται, πιστεύει στα μελλούμενα των άστρων. Άλλωστε έχουμε συνηθίσει να συνδέουμε τις εκλείψεις με δυσάρεστες καταστάσεις και απρόβλεπτα γεγονότα που επηρεάζουν αρνητικά τους ανθρώπους.

«Ποιος μπορεί να πει ότι έχει άδικο;» λένε στην «Espresso» άνθρωποι του στενού της περιβάλλοντος. «Εχει ήδη ταλαιπωρηθεί τόσο πολύ από το ατύχημα που είχε με το κερί που έπεσε πάνω της και την έκαψε σε όλο το σώμα στις 28 Μαρτίου, την Ημέρα της Γης...

Θυμίζουμε ότι η κυρία Χρονοπούλου έχει ήδη υποβληθεί σε πλαστική στο λαιμό. Τώρα αναμένεται να... περάσουν οι εκλείψεις για να προγραμματιστεί το επόμενο χειρουργείο.

Espresso

Δεν υπάρχουν σχόλια: