Πέμπτη 23 Ιουλίου 2009

Μόνο αγοράκια (και μάλιστα, …λίγο κουνιστά) θέλουν στα εκκλησιαστικά γυμνάσια και λύκεια, οι Δεσποτάδες μας; Γιατί άραγε;

Ο υφυπουργός Παιδείας κ. Α. Λυκουρέντζος εξέδωσε μια εγκύκλιο σύμφωνα με την οποία επιτρέπεται η εγγραφή κοριτσιών στα εκκλησιαστικά γυμνάσια και λύκεια.

Μόλις το έμαθε αυτό ο Μητροπολίτης Ιερισσού και Αρδαμερίου κ. Νικόδημος, άρχισε να τραβά τις όποιες τρίχες του (που λέει ο λόγος) από το κακό του!

Ο μητροπολίτης αυτός, είναι υπεύθυνος για την εκκλησιαστική εκπαίδευση, και αν θυμόμαστε, είναι αυτός που πρωτοστάτησε πρόσφατα στην αθώωση (από τη Σύνοδο) του έγκλειστου στον κορυδαλλό – κίναιδου – πρώην μητροπολίτη Αττικής Παντελεήμονα Μπεζενίτη!

Τα συμπεράσματα, δικά σας…


http://xairete.blogspot.com/



Στη φωτογραφία το εκκλησιαστικό Λύκειο Λαμίας. Η απόφαση της Εκκλησίας να μην επιτρέψει την εγγραφή κοριτσιών στα εκκλησιαστικά σχολεία είναι αντισυνταγματική, αφού πρόκειται για δημόσια γυμνάσια και λύκεια, ισότιμα με τα γυμνάσια και τα λύκεια της γενικής εκπαίδευσης που διέπονται από τους νόμους του ελληνικού κράτους

www.tovima.gr



Κυριακή, 15 Μάρτιος 2009


«Τακουνάκιας» είναι το παρατσούκλι του Μητροπολίτη Ιερισσού κ. Νικόδημου


«Τακουνάκιας» είναι το παρατσούκλι του Μητροπολίτη Ιερισσού κ. Νικόδημου, ο οποίος μού λένε ότι πρωτοστάτησε ώστε η Διαρκής Ιερά Σύνοδος να ψηφίσει υπέρ της «αθώωσης» του Μητροπολίτη πρώην Αττικής κ. Παντελεήμονος .

Ο Μητροπολίτης δεν είναι αρκετά ψηλός. Καθώς το έλλειμμα ύψους αναπληρώθηκε με περίσσευμα εφευρετικότητας, εστράφη στα ψηλά τακούνια.

BHMAτοδότηs
Κυριακή 15 Μαρτίου 2009

[ΜΟΝΑΧΟΣ.jpg]
Στους διαλόγους του αγκομαχά, και λέει καθαρά στον νεαρό που φαίνεται να διστάζει, ότι τον έχει επιθυμήσει, ότι θέλει να τον γ...μίσει.. και ότι τον θέλει μαζί του για να τον γ...μάει... συνέχεια όπως κάνει και με έναν άλλον νεαρό, τον Χρήστο!..

Δεν υπάρχουν σχόλια: