Πέμπτη 16 Ιουλίου 2009

Γάμοι - βαπτίσεις, η Μαργαρίτα


Γάμοι, βαφτίσια και κάθε είδους εκδηλώσεις γίνονται κάθε Σαββατοκύριακο στη βίλα της Μαργαρίτας Παπανδρέου, στην Αλμυρή Κορινθίας.

Το γνωστό «Κτήμα Μαργαρίτα», εκτός από μόνιμη κατοικία της πρώην συζύγου του αείμνηστου Ανδρέα Παπανδρέου και μητέρας του αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, τις αργίες μετατρέπεται σε χώρο εκδηλώσεων, με αποτέλεσμα μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες η δυνατή μουσική και τα βεγγαλικά να αναστατώνουν την περιοχή. Όλα αυτά, σε ένα από τα πλέον πυκνοκατοικημένα σημεία του χωριού.

Το «Κτήμα Μαργαρίτα» είναι μια βίλα με τεράστιο κήπο και πισίνα, χτισμένη κυριολεκτικά πάνω στη θάλασσα! Στην έκτασή της περιλαμβάνονται μικρότερες ξύλινες κατασκευές όπως ανδρικές και γυναικείες τουαλέτες (!) για το κοινό.

http://www.zougla.gr/news.php?id=52575


Μάμα - μία! Τι είναι αυτά! Μου σηκώθηκε η τρίχα!..

3 σχόλια:

stavroula είπε...

Mwre gia fantasou...mazeuthkan k
sta xwria mas:-S

P. MICHALOPOULOS είπε...

Και το «σπουδαιότερο», είναι ότι τρώνε, και, από την Εκκλησία, ε;

Διότι, πώς αλλιώς γίνονται γάμοι και βαφτίσια στο κτήμα αυτό, αν δεν είχαν οι ιδιοκτήτες την έγκριση της Εκκλησίας;

Άραγε να είναι το ίδιο το κτήμα αυτό, με εκείνο που όταν ο Γιωργάκης ήταν υπουργός των εξωτερικών και είχε ένα βράδυ ξένους εκεί, ένα καλοκαίρι (το 2003), ενοχλήθηκε τόσο πολύ από την καμπάνα του γειτονικού ναού που σήμαινε εκείνη την ώρα εσπερινό (και… ταράχτηκαν οι υψηλοί ξένοι του), ενοχλήθηκε λοιπόν τόσο, που κατσάδιασε άγρια τον καημένο τον ιερέα για το… ατόπημα του!

Είχε προηγηθεί άλλωστε, και, σχετική εγκύκλιος της ιεράς Συνόδου που… απαγόρευε τις κωδωνοκρουσίες!!!..

stavroula είπε...

Katakahmenh Almurh...topos pollwn suggenwn mou ti sou emele na pa8eis