Κυριακή 14 Ιουνίου 2009

stavroula είπε...

ΣΧΟΛΙΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ:

Αποκλειστικά στο «χαίρετε»: Σκηνές από την ταινία «Έρωτας αλά ελληνικά»


Κάποιες τουρίστριες λοιπόν, περιεργάζονταν με μεγάλο ενδιαφέρον την ανοιχτή λειψανοθήκη, και την βρήκαν πανέμορφη, και… κατάλληλη για να σερβίρουν ορεκτικά μέσα σε αυτήν! Ενδιαφέρθηκαν μάλιστα να την αγοράσουν (μαζί με το περιεχόμενο) και γι αυτό αναζητούσαν τον… «ιεροκήρυκα» του ναού για να διαπραγματευτούν μαζί του την αγορά! Κάποιος της παρέας όμως, τις «διόρθωσε» λέγοντας σε εαυτές ότι τον υπεύθυνο του ναού δεν τον λένε ιεροκήρυκα, αλλά… ραβίνο!

Τέτοιος ξεφτιλισμός του ορθόδοξου χριστιανικού ναού!

Κέρδισαν άραγε οι… «ραβίνοι» του ναού οι, οι ας πούμε «Έλληνες ορθόδοξοι παπάδες της αρχιεπισκοπής» (τουρκόσποροι, προφανώς), αρκετά χρήματα από αυτήν την βεβήλωση στην οποίαν παρέδωσαν τον ιερό ναό;

http://xairete.blogspot.com/2009/06/blog-post_13.html




stavroula είπε...

Oso gia thn
osteo8hkh k ton nao pou to vlepeis to provlhma?


..."kerdisan arage..."
Mhpws perimeneis kamia apanthsh?



P. MICHALOPOULOS είπε...

Ναι περιμένω να μου πουν ότι τα λείψανα, οι παπάδες μας, δεν τα έχουν μόνο για να τα κονομάνε από τους ντόπιους θρησκόληπτους, αλλά για να κονομάνε, και, από ξένους παραγώγους σέξι ταινιών!

Ναι, περιμένω να μου πουν ακόμα οι τοιούτοι παπάδες, ότι έχουν ήσυχη τη συνείδηση τους, διότι δεν πιστεύουν ότι διέπραξαν καμιά ιεροσυλία, αφού ούτε κι αυτοί πιστεύουν ότι είναι πραγματικά λείψανα αγίων αυτά που «παίζουν» στην ταινία...

Ότι είναι μια απάτη και μισή, κι αυτά, όπως και τα υπόλοιπα... κοκαλοειδή που προβάλουν για προσκύνηση (ναοί και μοναστήρια) μέσα σε ανάλογες θήκες!..



stavroula είπε...

Polu or8a ta eipes:)


Δεν υπάρχουν σχόλια: