Τετάρτη 3 Ιουνίου 2009

Ήρθε η στιγμή της αλήθειας για τη «Στιγμή της αλήθειας»


Τετάρτη, 3 Ιουνίου 2009

Ήρθε η στιγμή της αλήθειας για τη «Στιγμή της αλήθειας» και είναι πικρή!

Το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης αποφάσισε την οριστική διακοπή του reality λόγω «χαμηλής ποιοτικής στάθμης». Η τηλεοπτική καριέρα της όμορφης Ευγενίας Μανωλίδου προς το παρόν είναι στον αέρα.

Μπορεί η «μπουμπούκα»-μαέστρος (που την κατηγόρησαν και ως «βιρτουόζο» στα... οικογενειακά ξεκατινιάσματα) να δήλωνε στις συνεντεύξεις της ότι είναι διατεθειμένη να παρουσιάσει το τηλεπαιχνίδι και την επόμενη χρονιά, ωστόσο θα πρέπει -για τη νέα σεζόν τουλάχιστον- να το ξεχάσει.

Ακραίες ερωτήσεις όπως «Θα έκανες σεξ με κάποιον που ξέρεις ότι θα μπορούσε να σε κάνει σταρ;» ή «Έχεις σκεφτεί να κλέψεις λεφτά από την τράπεζα στην οποία δούλευες;», μπήκαν στο στόχαστρο του ΕΣΡ, που στη χθεσινή του συνεδρίαση αποφάσισε την οριστική διακοπή της προβολής της εκπομπής.

Τι περιλήφθηκε στο σκεπτικό της απόφασης; Πιπεράτες ερωτήσεις, όπως «Σου αρέσει η Ευγενία Μανωλίδου ως γυναίκα;» ή «Έχεις πάρει ποτέ χρήματα μέσα από αυτοκίνητο αγνώστου;», «Έχεις κάνει δώρο ένα αυτοκίνητο σε γυναίκα επειδή την απάτησες», ακόμα και «Έχεις κάνει σεξ στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου την ώρα που οδηγούσε κάποιος άλλος», μπήκαν στο μικροσκόπιο των μελών του ΕΣΡ, τα οποία κατόπιν σκέψης έκριναν ότι υποβαθμίζουν την ελληνική τηλεόραση.

Το «ποτήρι» φαίνεται πως ξεχείλισαν και οι ροζ ερωτήσεις τύπου «Έχεις φορέσει ποτέ γυναικεία εσώρουχα;», «Έχεις βρεθεί ποτέ ερωτικά με κοπέλα φίλου σου;», «Αν ξέμενες σε ερημικό νησί, θα προτιμούσες να έχεις μαζί σου τον Ερμή αντί την κοπέλα σου;», οι οποίες βάσει του σκεπτικού κρίθηκαν απαράδεκτες!

Σημείωση: Η Ευγενία Μανωλίδου, στις 22 Ιουνίου θα ντυθεί νυφούλα στο πλάι του Άδωνη Γεωργιάδη.

(Πηγή: Εσπρέσο)


Παρασκευή, 15 Μάϊος 2009

Πρόβα γάμου, Άδωνι με «Μπουμπούκα»…


Οι προετοιμασίες για τον - ήδη πολυσυζητημένο - γάμο, που θα γίνει στις 8.00 το βράδυ της 22ας Ιουνίου στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στη Γλυφάδα, είναι πυρετώδεις.

www.espressonews.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια: