Δευτέρα 29 Ιουνίου 2009

Η Δύναμη των blogs...


Είναι, πλέον, γεγονός, ότι ολοένα και περισσότεροι άνθρωποι ενημερώνονται καθημερινά από τα blog. Κι όχι μόνο απλοί άνθρωποι που δεν έχουν καμμία σχέση με τη δημοσιογραφία. Πολλές φορές και οι ίδιοι οι δημοσιογράφοι καταλήγουν, ορμώμενοι από αναρτήσεις σε κάποιο blog, να κάνουν τη δική τους έρευνα και να αποκαλύπτουν σημαντικότατα πράγματα.

Η αμεσότητα λόγου των ιστολογίων αλλά και η....
ευκολία πρόσβασης σ' αυτά, κάνουν την ενημέρωση (ή και την ψυχαγωγία ακόμα) δυνατό εργαλείο στα χέρια του κάθε πολίτη που έχει κάτι να πει. Και πάντα θα υπάρχει κάποιος ν' ακούσει.

Πόσω δε μάλλον, όταν αυτός ο κάποιος είναι δημοσιογράφος, ο οποίος θα δώσει συνέχεια ή και τέλος στο θέμα που θίγει κάποια ανάρτηση σε κάποιο ιστολόγιο.

Η δύναμη των blog είναι σημαντική και πολύ ουσιώδης. Ας συνεχίσουμε να τη χρησιμοποιούμε προς όφελός μας.


news24gr.blogspot.com


Χαίρετε! Με την χαρά, νικούμε την θλίψη από τα κακώς κείμενα στον τόπο μας και στην τοπική μας εκκλησία και στην Εκκλησία γενικότερα! Με χαρά εργαζόμαστε, και, προς την κατεύθυνση της ομολογίας της Πίστεώς μας, της ενίσχυσης του πλησίον μας, αλλά και προς την κατεύθυνση της κάθαρσης, ώστε να απολαμβάνουμε τη χαρά της χριστιανικής ζωής μέσα σε μια καθαρή εκκλησία, και έτσι να δικαιούμαστε να ακούσουμε και το: «μακάριοι, άγιοι, είστε εσείς που αγαπάτε την ευπρέπεια του οίκου του Θεού»

http://xairete.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: