Τετάρτη 24 Ιουνίου 2009

Η Εσπρέσο, για το γάμο του Άδωνη: «Έγινε, του... Κουτρούλη ο γάμος!»

Για του... Κουτρούλη το γάμο, κάνουν λόγο στο σημερινό τους ρεπορτάζ στην Εσπρέσο, ο κ. Αλκίνοος Μπουνιάς και η κ. Σάσα Σταμάτη! Ο λόγος βέβαια για τον γάμο του… Μπουμπούκου, κ. Άδωνη Γεωργιάδη!

Διαβάζω:

«Από τις 5.00 το απόγευμα είχε συγκεντρωθεί κόσμος έξω από τον Ιερό Ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης, στη Γλυφάδα, όπου προχθές τελέστηκε ο πολυαναμενόμενος «μπουμπουκογάμος», που επισφραγίστηκε με καυτά φιλιά! Οι πιο πολλοί -φορώντας τσόκαρα, σορτς και με πλαστικές σακούλες στα χέρια- είχαν μόλις επιτρέψει από το μπάνιο τους στη θάλασσα. Στις 7.30 περίπου έφτασε ο γαμπρός Άδωνις Γεωργιάδης και αμέσως... έπιασε δουλειά, επιβλέποντας και βοηθώντας ακόμα και το συνεργείο του στολισμού».

Πράγματι!

Είδαμε μάλιστα χτες και ένα βίντεο με τα εξωτερικά γυρίσματα του σόου, με τον γαμπρό να περιμένει τη νύφη μπροστά στο ναό του αγίου Κωνσταντίνου στη Γλυφάδα… Ο γαμπρός χαιρετιόταν εγκάρδια με κάποιες μισόγυμνες (κοκαλιάρες, και μη κοκαλιάρες) καλεσμένες του (πώς μπήκαν έτσι μετά στην εκκλησία;) αλλά όταν πήρε το μάτι του μια χοντρή κυρία, της έκανε νευρικές χειρονομίες – νοήματα, για να φύγει από το πλάνο, προφανώς για να μη του χαλάει την χολιγουντιανής υπερπαραγωγής εικόνα του «γάμου» του!..

Όπως λέει και το ρεπορτάζ:

«Μέχρι να έρθει η νύφη (κατέφθασε μετά από είκοσι πέντε λεπτά), γινόταν χαμός στο προαύλιο της εκκλησίας. Οι οπερατέρ με τις κάμερες ανά χείρας (και ένα γερανός μες τη μέση) ποδοπατιόντουσαν με τους φωτογράφους για ένα πλάνο, για ένα ενσταντανέ, χωρίς όμως γνωστούς πρωταγωνιστές στα κάδρα τους. Ο λόγος; Εκτός από τον Γιώργο Καρατζαφέρη, πρόεδρο του ΛΑΟΣ που ήταν ο κουμπάρος, τους βουλευτές του ίδιου κόμματος στο οποίο ανήκει ο γαμπρός, τον Γιώργο Λεβέντη, διευθυντή του ΑΝΤ1 που ήρθε για τη νύφη και τέως παρουσιάστρια της «Στιγμής της αλήθειας» και κάποιους άλλους, οι υπόλοιποι ήταν σχεδόν... άγνωστοι: απλός κόσμος που ήθελε να ικανοποιήσει την περιέργειά του, να δει από κοντά το πολυσυζητημένο ζευγάρι και να... τσουρομαδήσει τα πανέρια με τις μπομπονιέρες πριν από την ώρα τους».

Διαβάζω ακόμη:

«Όταν έφτασε η νύφη, σταμάτησε για αρκετά λεπτά στο πλατύσκαλο της εκκλησίας, έδωσε συνεντεύξεις και φωτογραφήθηκε σε... χολιγουντιανές πόζες. Μέσα στην εκκλησία δε, ο νομάρχης Θεσσαλονίκης Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε πλάκες στον γαμπρό…»!..

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ:
Πολιτικοί της πλάκας, μυστήρια της πλάκας (με νυφικό… κομπινεζόν), Εκκλησία της πλάκας, όλα… ασορτί πήγανε προχθές!



Δευτέρα, 22 Ιούνιος 2009


Άντε να μου χαθήτε παλιο-αιρετικοί που θα μας πείτε εσείς πώς να παντρεύουμε εμείς τους ορθόδοξους μας!


Άντε να μου χαθήτε παλιο-αιρετικοί που θα μας πείτε εσείς πώς να παντρεύουμε εμείς τους ορθόδοξους μας!


Αυτά είναι τα ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΑ ΗΘΗ της ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ Ελλάδας. Έτσι τουλάχιστον τα ζουν και τα διδάσκουν με το παράδειγμά τους οι Βουλευτές του «ΛΑΟΣ», που κυρίως ψηφίζονται από τον ΟΡΘΟΔΟΞΟ λαό.

Όχι βέβαια πως οι άλλοι του απλού ΛΑΟΥ (πέραν του «ΛΑΟΣ») κάνουν διαφορετικά... Όλοι στην ίδια πορνεία κολυμπάνε, όμως η Ελλαδική Εκκλησία δεν ενοχλείται από αυτά, φτάνει να μην κάνουν ΠΟΛΙΤΙΚΟ γάμο και αρκεί να εξαγιάσουν την ανομία τους με την αγιαστούρα του παπά.

http://xairete.blogspot.com/2009/06/blog-post_7036.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: