Σάββατο 9 Μαΐου 2009

Eurovision: Το "πήδημα" του Σάκη στη σκηνή, και... η ελληνική σημαία!


Για τις τελευταίες πρόβες του Σάκη Ρουβά στο σόου του για τον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, μάς πληροφορεί σήμερα σε ρεπορτάζ της στον Ελεύθερο Τύπο η κ. Ναταλία Ανδρικοπούλου.

Μαθαίνουμε λοιπόν ποια θα είναι η «εκρηκτική συνταγή» του καλλιτέχνη με την οποία θα διεκδικήσει τη νίκη.

Διαβάζω: «Δυνατά μπιτ, σέξι χορογραφία, τεχνολογικά και τεχνικά προηγμένη σκηνική παρουσία. Το θέαμα -λένε- θα είναι εντυπωσιακό. Μία έκπληξη από το ταβάνι, η ελληνική σημαία και το μεγάλο σάλτο του Σάκη.»!

Σχόλιο:

Τι καταλάβατε με όλα αυτά τα… σέξι, στα οποία «παίζει» και η ελληνική σημαία στο «πήδημα» του Σάκη; Ό,τι κατάλαβα κι εγώ;
Και μετά, κατηγορούμε τα παιδιά που την καίνε αυτήν την σημαία! Και μετά σέρνουμε στα δικαστήρια τον Τζίμη Πανούση διότι σε μια αφίσα προγράμματος του, αντικατέστησε το σταυρό της σημαίας με το σφυροδρέπανο!

Πρόταση:

Γιατί δεν πηδάει στο σέξι νούμερο του, ο Σάκης, μια σημαία του Πατριαρχείου με τη φωτογραφία του Πατριάρχη επάνω, του οποίου έχει και την ευχή για όλα αυτά που κάνει;

2 σχόλια:

stavroula είπε...

Gt liges fores to exw pei,
sxetika me thn shmaia...
k meta sou lene ftaine oi alloi
pou kathgorountai k ws "an8ellhnes"


Auto to reziliki pws xarakthrizetai? Patriwtismos k apanw tourla?

P. MICHALOPOULOS είπε...

Ναι, έτσι είναι, όπως τα λες Σταυρούλα!

Έχουν λυσσάξει (με την… ευχή του Βαρθολομαίου, φυσικά) για μια πρωτιά στον διαγωνισμό αυτό, και κάνουν αυτά που κάνουν. Ο Σάκης δηλαδή να πιάνει τα απαυτά του, να κουνάει ρυθμικά τη λεκάνη του με «σέξι» στυλ, να πηδάει, κλπ!

Είναι λέει, οι πρώτες πρόβες αυτές (η δεύτερη για να ακριβολογούμε) και βλέποντας τι κάνουν και οι άλλοι διαγωνιζόμενοι, προσπαθούν να τους ξεπεράσουν.

Έτσι, ψάχνουν συνέχεια τι άλλο μπορούν να κάνουν ώστε να εντυπωσιάσουν πιο πολύ, και πειραματίζονται πάνω σε αυτό για να δουν αν πετυχαίνει.

Μέσα σε όλα αυτά, εντάσσεται και η «έκπληξη» με τη σημαία που θα κατεβαίνει λέει από το ταβάνι την ώρα που θα λικνίζεται, θα πηδάει, και θα αυτο-χουφτώνεται ο Σάκης!

Ας ελπίσουμε ότι τελικά θα λογικευτούν, και ότι θα αφήσουν ήσυχη τη σημαία με τον Σταυρό επάνω...

...Πριν λειτουργήσει η θεία δίκη και έχουμε κάποιο ατύχημα σε κάποιο από τα πηδήματα του Σάκη, κάποιο γκρεμοτσάκισμα του, είτε στην πρόβα είτε στην τελική του «εκτέλεση», επί σκηνής!..