Παρασκευή 15 Μαΐου 2009

Παντελεήμων Μπεζενίτης: Μοναχός (χωρίς τεκνά;)

Ο κ. Παντελεήμων Μπεζενίτης, κατά την εποχή που ανέλαβε καθήκοντα Μητροπολίτη Αττικής. Με τη χθεσινή απόφαση καθαίρεσής του από το Συνοδικό Δικαστήριο ο κ. Μπεζενίτης υποβιβάζεται σε απλό μοναχό.
(ΜΑΡΙΑ ΑΝΤΩΝΙΑΔΟΥ. "Το Βήμα". Παρασκευή 15 Μαΐου 2009
)


Τον Παντελεήμονα και τις κασέτες παίζει ΤΩΡΑ ο Καρατζαφέρης!

21 Ιουνίου 2008Τους τηλεφωνικούς διαλόγους του πρώην μητροπολίτη Παντελεήμονα με τον νεαρό εραστή του, παίζει την στιγμή αυτή στο κανάλι ΕΞΤΡΑ ο κ. Σπύρος Καρατζαφέρης!
Τον επαναλαμβάνει στους διαλόγους του να αγκομαχά και να λέει καθαρά στον νεαρό που φαίνεται να διστάζει, ότι τον έχει επιθυμήσει, ότι θέλει να τον γ...μίσει.. και ότι τον θέλει μαζί του για να τον γ...μάει... συνέχεια όπως κάνει και με έναν άλλον νεαρό, τον Χρήστο!..

ΣΧΕΤΙΚΟ: 
Τρίτη, 16 Οκτωβρίου 2012

Αποκλειστικό: Άγιο (και μάλιστα προστάτη της) ανακήρυξε τον Παντελεήμονα Μπεζενίτη (κρυφά – σεμνά και ταπεινά) η Ομοφυλοφιλική Εκκλησία της Ελλάδος (επίσημα, η Ιερά Σύνοδος)!!!.. Διότι και οι πουστάρες, θέλουν τον Μπεζενίτη τους!!!..

2 σχόλια:

Captain I.Leftakis είπε...

Τελικως μετα απο ευδοκιμον φοιτησιν εις το ανωτατον ῾εκπαιδευτηριον῾ Κορυδαλου απεφοιτησεν με τον βαθμον αριστα 10 και διαγωγην κοσμιωτατην με την παραινεσην να μη κλεπττη πλεον και να μην αλλαξο πρωκτιαζη με τον...Χρηστο. Ειναι πραξις επιτρεπτη μονον με αλλους

P. MICHALOPOULOS είπε...

Captain I.Leftakis είπε...

http://xairete.blogspot.com/2009/11/captain-ileftakis.html