Πέμπτη 14 Μαΐου 2009

Νόμιμη η μετάδοση των ομοφυλοφιλικών τηλεφωνικών συνομιλιών τού Παντελεήμονα


Στους διαλόγους του αγκομαχά, και λέει καθαρά στον νεαρό που φαίνεται να διστάζει, ότι τον έχει επιθυμήσει, ότι θέλει να τον γ...μίσει.. και ότι τον θέλει μαζί του για να τον γ...μάει... συνέχεια όπως κάνει και με έναν άλλον νεαρό, τον Χρήστο!..

04/05/2009

Για την διαγωγή του και τις προσωπικές επιλογές του η απόφαση 25 / 2005 της Αρχής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, έκρινε ότι η διαγωγή του δεν είναι προσωπικόν του δεδομένον και ότι είναι νόμιμος η αυτούσια μετάδοση των κασσετών, που περιέχουν συνομιλίες του συγκεκριμένου έκπτωτου Μητροπολίτη με άλλον άνδρα.

http://www.skai.gr/master_story.php?id=119628

ΑΝΤΙΓΡΑΦΩ:

«Το περιεχόμενο κασετών με αισχρές συνδιαλέξεις Μητροπολίτου επιβεβαιώθηκε. Ο Μητροπολίτης αποδείχθηκε όντως ένοχος ροζ σκανδάλων. Και η Ιερά Σύνοδος όφειλε να καθαιρέσει τον σκανδαλοποιό. Αλλά δεν τον τιμώρησε με την πρόφαση, πρόφαση εν αμαρτίαις, ότι οι κασέτες είναι προϊόν υποκλοπών! Η Ιερά Σύνοδος δηλαδή καταδικάζει τις υποκλοπές συνομιλιών, όχι και τα ροζ σκάνδαλα!
Η αμνήστευση από την Ιερά Σύνοδο των σεξουαλικών σκανδάλων κληρικών, και μάλιστα υψηλόβαθμων, είναι μεγαλύτερο σκάνδαλο, είναι σκάνδαλο σκανδάλων. Και δημιουργεί ευκόλως φρικτές υποψίες για την πλειονοψηφία των Συνοδικών αρχιερέων, καθώς και αγανάκτηση και αηδία απέναντι τους.»


Ποια είναι η μεγαλύτερη αμαρτία του Μπεζενίτη;


Εκείνη της κατάχρησης των χρημάτων ή εκείνη της κατάχρησης των ψυχών [και σωμάτων] των εραστών του;
Κι αν η πολιτεία έκανε το μέρος της μέχρις ώρας όσον αφορά την οικονομικό αμάρτημα ΣΚΕΠΤΕΤΑΙ άραγε να κάνει τίποτα η Ιερά Σύνοδος και η Ιεραρχία για το ΗΘΙΚΟ ΑΜΑΡΤΗΜΑ;

Η ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΤΟΥΜΕ ΤΟ ΛΕΓΟΜΕΝΟ (ΚΑΙ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΟ) ότι ΚΟΡΑΚΑΣ ΚΟΡΑΚΟΥ ΜΑΤΙ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙ;


Για ένα όμως μπορούμε να είμαστε σίγουροι, πως τούτοι οι «άγιοι» μόνο διάδοχοι των Αποστόλων δεν είναι, και τα περί αποστολικής διαδοχής ίσως να αφορούν άλλους, εκείνους δηλαδή που ποιούν τα έργα των αγίων Αποστόλων, ενώ τούτοι οι μαυροφορεμένοι είναι όπως και οι Ιουδαίοι, της εποχής του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού, δηλαδή ΤΕΚΝΑ ΤΟΥ ΠΑΤΡΟΣ ΤΩΝ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ.
Αλί και τρις αλί μας.

ΣΧΟΛΙΟ ΣΤΟ ΘΕΜΑ:

Τον Παντελεήμονα και τις κασέτες παίζει ΤΩΡΑ ο Καρατζαφέρης!


Τον Παντελεήμονα και τις κασέτες παίζει ΤΩΡΑ ο Καρατζαφέρης!

21 Ιουνίου 2008
Τους τηλεφωνικούς διαλόγους του πρώην μητροπολίτη Παντελεήμονα με τον νεαρό εραστή του, παίζει την στιγμή αυτή στο κανάλι ΕΞΤΡΑ ο κ. Σπύρος Καρατζαφέρης! Τον επαναλαμβάνει στους διαλόγους του να αγκομαχά και να λέει καθαρά στον νεαρό που φαίνεται να διστάζει, ότι τον έχει επιθυμήσει, ότι θέλει να τον γ...μίσει.. και ότι τον θέλει μαζί του για να τον γ...μάει... συνέχεια όπως κάνει και με έναν άλλον νεαρό, τον Χρήστο!..

Αυτό το υποκείμενο, λοιπόν, η νέα εκκλησιαστική (Σ)κατάσταση με τις ευλογίες του Βαρθολομαίου, προφανώς, είχε λυσσάξει πρόσφατα για να τον επαναφέρει στο θρόνο του!

Δεν υπάρχουν σχόλια: