Δευτέρα 18 Μαΐου 2009

Η… «βοήθεια»!..

18/5/2009 1:00:23 μμ

Μόλις τώρα μου απάντησαν από το γραφείο τύπου της ελληνικής αστυνομίας, στο μέηλ. Στο τηλέφωνο ήταν η κ. Παρασκευή Παλαιολόγου. Μου διευκρίνισε ότι δεν μπορούν να επέμβουν αυτεπάγγελτα διότι το θέμα είναι αστικής φύσεως. Πρέπει λέει να προηγηθεί κάποιο διάβημα μου δια της δικαστικής οδού (μήνυση, ή αγωγή, ή αναφορά σε εισαγγελέα υπηρεσίας).


Κυριακή, 17 Μάϊος 2009

Θέμα: Σας παρακαλώ να με βοηθήσετε


Κυριακή, 17 Μάιος 2009, 12:12
Θέμα: Σας παρακαλώ να με βοηθήσετε
Από: panagiotis michalopoulos panag_michal@yahoo.gr
Προς: elasgrty@mopo.gr

Προς την Ελληνική Αστυνομία (παράρτημα ασφαλείας Ελληνικού)

Σας παρακαλώ να με βοηθήσετε σε ένα πρόβλημα που έχω. Τα τελευταία χρόνια την αποκλειστική χρήση της κεντρικής θέρμανσης του σπιτιού μου, την έχει η σύζυγος μου (Ελένη Βελέντζα, τηλ. 210 9624540) που ετσιθελικά δεν κοιμάται και δεν τρώει πια μαζί μου, αλλά μένει στο υπόλοιπο σπίτι (μου έχει αφήσει την κρεβατοκάμαρα) με τον γιο και την κόρη.

Τι συμβαίνει λοιπόν με την κεντρική θέρμανση, όπου και το πρόβλημα για το οποίο ζητώ την βοήθεια σας;

Η δεξαμενή του πετρελαίου, χωρητικότητας ενός κυβικού του μέτρου (1m x 1m x 1m), βρίσκεται στην πίσω αυλή (όπου και το δωμάτιο μου), βρίσκεται κάτω από το παράθυρο μου. Όταν κατασκευάστηκε η δεξαμενή, είχε μια μικρή θυρίδα για το γέμισμα της με πετρέλαιο, με ένα καλά εφαρμοσμένο καπάκι. Έτσι, δεν μύριζε… Άλλωστε, δεν αφήναμε πετρέλαιο μέσα όταν τελείωνε ο χειμώνας, διότι το είχαμε καταναλώσει.

Τα πράγματα όμως τώρα έχουν αλλάξει. Το μικρό άνοιγμα έγινε τεράστιο (το άνοιξαν με οξυγόνο) και η σύζυγος αφήνει μια ποσότητα πετρελαίου που δεν κατανάλωσε τον χειμώνα να μένει στον πυθμένα της δεξαμενής (μαζί με την μούργα που προκαλεί και προβλήματα στον καυστήρα) με σκοπό να το χρησιμοποιήσει τον επόμενο χειμώνα.

Πέρσι το καλοκαίρι, για να μπορέσω να ανοίξω το παράθυρο μου και να μη βρωμάει το σπίτι από το πετρέλαιο άδειασα το περιεχόμενο που είχε μείνει (5 εκατοστά περίπου) και καθάρισα και τον πυθμένα από την μούργα. Τον χειμώνα που ακολούθησε (αυτόν που πέρασε) του καθαρισμού αυτού, η σύζυγος απαίτησε να της αντικαταστήσω το πετρέλαιο και ισχυριζόταν ότι ήταν… 40 εκατοστά! Αναγκάστηκα να δεχτώ να το πληρώσω, και εκείνη μου έφερε μετά ένα λογαριασμό για διπλάσια σχεδόν ποσότητα που αγόρασε. Τον πλήρωσα για να ησυχάσω.

Ένα παρόμοιο κατάλοιπο έχει μείνει και τώρα. Τώρα, που πάλι δεν μπορώ να ανοίξω το παράθυρο μου! Της πρότεινα να αντλήσω το πετρέλαιο σε δοχεία και να καθαρίσουμε την δεξαμενή και αρνήθηκε. Της πρότεινα (σήμερα μάλιστα) να φωνάξω υδραυλικό για να προσαρμόσει σωλήνα εξαερισμού στη δεξαμενή, και αρνήθηκε πάλι!

Δεν στενοχωριέται που έχω αυτό το πρόβλημα. Είχε άλλες σκοτούρες σήμερα: Που… δεν ήρθε πρώτος, αλλά έβδομος ο Σάκης Ρουβάς!!!..

Σας παρακαλώ, να με βοηθήσετε!

Παναγιώτης Μιχαλόπουλος

Ξάνθου 66 -16777- Ελληνικό.
Τηλέφωνο: 698 2331071


Οικογενειακός
http://oikogeneiakos.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: