Σάββατο 23 Μαΐου 2009

Η «αγία» τριάδα του Σάκη: Το τυχερό του πέταλο, ο Βαρθολομαίος, και η γκουρού κ. Λία

"Τον πρώτο ρόλο στην ελληνική αποστολή της Eurovision δεν είχε ούτε ο Καλημέρης ούτε η Πισκερά ούτε ο Ευαγγελινός ούτε ο Κοντόπουλος ούτε οι Μαγγίρες…

Η κυρία Λία, «γκουρού» της θεωρίας της «θετικής ενέργειας», ήταν η «αόρατη γυναίκα» που βρισκόταν στο μυαλό και στην ψυχή του Σάκη Ρουβά.

Ήταν η γυναίκα που τον είχε πείσει ότι θα βγει σίγουρα νικητής."

Μέχρι τώρα ξέραμε ότι η σιγουριά του Σάκη για την πρωτιά στο διαγωνισμό τραγουδιού, οφειλόταν στο τυχερό του πέταλο που πάντα κουβαλούσε στην τσέπη του. Ότι εκτός από το διάβολο (τυχερά – μαγικά πέταλα) ήθελε και τη θρησκεία για συμπαραστάτη του, και έτσι έφτασε μέχρι το Φανάρι για να ζητήσει (ό,τι χειρότερο) την προσευχή του Πατριάρχη!
Τώρα μαθαίνουμε από το σημερινό ΚΑΡΦΙ ότι το κακό τρίτωσε αφού ο Σάκης, λέει το ρεπορτάζ, είχε στηρίξει τις περισσότερες ελπίδες του στην κ. Λία που και αυτή (όπως και ο Βαρθολομαίος) τον είχε πείσει για τη νίκη του...

Αυτή, δεν έκανε προσευχές (δεν ήταν παπάς) ούτε ξόρκια έλεγε (δεν ήταν μάγισσα), αλλά πουλούσε στον Σάκη… θετική ενέργεια! Άφθονη, σίγουρη, αποτελεσματική «θετική ενέργεια» που θα έφερνε εξασφαλισμένα την πρωτιά στη Eurovision… Η συνταγή της ήταν: Χαμογέλα! Να είσαι σίγουρος ότι θα γίνει. Δεν υπάρχει περίπτωση να μη γίνει. Δεν μπορεί να αποτύχεις. Το σύμπαν όλο θα φροντίσει να επιτύχεις. Αρκεί να το θέλεις πραγματικά πολύ...».

H κυρία Λία τον είχε πείσει για τη νίκη του. Έτσι θα ξεκίναγε τη νέα του καριέρα στην τηλεόραση και το σινεμά από θέση ισχύος, θέση «εθνικού συμβόλου»…
Ήταν απροετοίμαστος για το στραπάτσο, και κατέρρευσε!

Ο Ρουβάς κατέρρευσε το βράδυ του περασμένου Σαββάτου. Ακόμα και όταν άρχισαν να έρχονται τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας από τις πρώτες χώρες και δεν ήταν μέσα η Ελλάδα, πίστευε ότι δεν άκουγαν καλά τα αυτιά του, ότι κάτι είχε συμβεί και δεν έδιναν τα σωστά αποτελέσματα… Ήταν έτοιμος μόνο να πανηγυρίσει!!!..

(Πηγή πληροφοριών για την σύνταξη του ανωτέρω κειμένου, το σημερινό "Καρφί" του κ. Κακαουνάκη)


Ο... αρσενικός γκουρού (μετά την κ. Λία), γκουρού κι αυτός του Σάκη, "τραγούδαγε" την Κυριακή των Βαΐων μαζί με τον τραγουδιστή:

Αυτή είναι η νύχτα μας, πέτα στην κορυφή, μωρό μου,
ναι, μπορούμε να το κάνουμε, απλά κάτσε και θα δεις.

Όταν σε κοιτάζω στα μάτια,
δεν υπάρχει καμία έκπληξη
Μη γυρίσεις πίσω, απλά κοίτα βαθιά,
καντο τώρα, το ξέρω θα το κάνεις

1 σχόλιο:

P. MICHALOPOULOS είπε...

Ο επισκέπτης μας, ο «cos_dem», σχολιάζοντας το θέμα αυτό, γράφει για… «μαγική σκέψη», και συγκεκριμένα λέει μεταξύ άλλων και τα εξής:

«Από την κατασκευή του τραγουδιού, τις επισκέψεις στον Πατριάρχη, και την «υπόσχεση» να έρθουμε πρώτοι. Εκεί που δεν φτάνει το μάρκετινγκ, αναλαμβάνει η μαγική σκέψη, οι ευχές…

Όσοι ακούσανε το τραγούδι απ’ αρχής δεν είχανε καμία αμφιβολία πού θα κατέληγε.

Το υπόλοιπο είναι μαγική σκέψη, που σερβίρεται και ως «θετική σκέψη» (κατάλληλη για χαρτοπαίχτες, αποδεδειγμένα καταστροφική για παίχτες του χρηματιστηρίου…).

Η ίδια η μαγική σκέψη, οδηγεί στην ενοχή, σε περίπτωση αποτυχίας.».