Παρασκευή 10 Απριλίου 2009

Ανησυχία στις αρχές προκαλούν τα γκαζάκια σε εκκλησίες


Αστυνομικοί του τμήματος εξουδετέρωσης εκρηκτικών μηχανισμών της Ασφάλειας Αττικής έσπευσαν στη Μητρόπολη. Οι αστυνομικοί εξουδετέρωσαν τον αυτοσχέδιο μηχανισμό που είχε τοποθετηθεί, ο οποίος αποτελείτο από 3 γκαζάκια, ένα μπιτόνι βενζίνης και ένα ρολόι.

Την ίδια στιγμή, στη Μητρόπολη Πειραιά, αυτοσχέδιος εκρηκτικός μηχανισμός προκάλεσε έκρηξη και φωτιά μικρής έντασης. Ο μηχανισμός ήταν τοποθετημένος σε σακ βουαγιάζ και αποτελούνταν από 6 γκαζάκια, ένα ρολόι, προσάναμα για το τζάκι κι ένα μπιτόνι.

Την ώρα της έκρηξης (14:45) εντός της εκκλησίας βρίσκονταν ο ιερέας και ο νεωκόρος, οι οποίοι έσβησαν τη φωτιά με τους πυροσβεστήρες. Έτσι, η φωτιά δεν πρόλαβε να επεκταθεί και να προκαλέσει υλικές ζημιές. Τα υπολείμματα του αυτοσχέδιου εκρηκτικού μηχανισμού εξετάζονται από άνδρες της Ασφάλειας και της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας.

Στη Θεσσαλονίκη, δύο ωρολογιακοί μηχανισμοί, αποτελούμενοι από γκαζάκια τοποθετήθηκαν στο ναό του Αγίου Δημητρίου. Οι μηχανισμοί εξουδετερώθηκαν την τελευταία στιγμή και ενώ στο ναό βρίσκονταν περίπου 200 μαθητές που πραγματοποιούσαν εκπαιδευτική εκδρομή

www.tvxs.gr


ID σχολίου: 69303
Δημοσίευση: 10-04-2009 11:25 από Μέγας αλεξανδροπόντιος
Τωρα το ότι ήταν παιδιά εκεί πού το ξέρεις; Παιδιά σ'εκπαιδευτική εκδρομή απογευμα, λίγο δύσκολο μου κάνει και δεν το πιστεύω. θα υπήρχαν εικόνες, δηλώσεις γονέων κλπ.
Είναι μούσι παπατζίδικο και δημοσιογραφική τερατολογία...


ID σχολίου: 69157
Δημοσίευση: 09-04-2009 23:46 από borbo
Παρά το γεγονός ότι η εκκλησία είναι το βαθύ κράτος στην Ελλάδα και ότι κυριαρχείται από διεφθαρμένους φασίστες, ποτέ μέχρι τώρα δεν είχε γίνει στόχος του αντάρτικου πόλης.
Έγινε μια αρχή. Δε μπορεί να χτυπάς τράπεζες, ΜΜΕ κλπ, και να αφήνεις έξω την εκκλησία που είναι το δεξί χέρι του συστήματος.


ID σχολίου: 69027
Δημοσίευση: 09-04-2009 20:30 από Λυκούργος
Χα χα χα, τι καραγκιοζιλίκια είναι αυτά ρε παιδιά;
Δεν μπορούσαν, να βρουν άλλο τρόπο, για την αλλαγή της ατζέντας;
Μπήκαν λέει, κάτι κουκουλοφόροι λέει, στην Εκκλησία και άφησαν ένα μπετόνι με εύφλεκτο υγρό λέει, με γκαζάκια λέει και με ένα ρολόι λέει!
Ένα δεκάχρονο να έβαζαν, θα έφτιαχνε καλύτερη βόμβα.
Εξάλλου, αν όντως ήταν κουκουλοφόροι και ήθελαν να βάλουν φωτιά, θα πέταγαν δύο τρεις μολότοφ και θα γινόταν πανικός!
Ανόητη και ηλίθια προβοκάτσια ήταν, από ανόητους και άσχετους.
Όλη η ιστορία, μπάζει από όλες τις μεριές και προκαλεί, μόνο το γέλιο και τη χλεύη.
Πρέπει να καταλάβουν, ότι δεν καταπίνουμε αμάσητη την τροφή που μας ταΐζουν τα Μ.Μ.Ε.

Με εκτίμηση Λυκούργος Μυτιληναίος


Οι απόψεις σας

Δεν υπάρχουν σχόλια: