Σάββατο 25 Απριλίου 2009

Τι γίνεται με τα (εταιρίες δολοφόνων;) Πατριαρχεία;



Εσπρέσο: "Ποιοι απειλούν τον αγαπημένο αρχιμανδρίτη της Δήμητρας;"

Πρόκειται για τον αρχιμανδρίτη της Μητρόπολης Νέας Ιωνίας και Φιλαδέλφειας, τον π. Τιμόθεο Ηλιάκη, ο οποίος καταγγέλλει ότι υψηλόβαθμος κληρικός, που βρίσκεται δίπλα στον νέο Πατριάρχη Ιεροσολύμων Θεόφιλο, τον απείλησε μέσω SMS πως θα τον σκοτώσει, χρησιμοποιώντας την εξής φράση: «Πάψε να ασχολείσαι με την υπόθεση του Πατριαρχείου γιατί θα σε βρουν νεκρό»!

Και τούτο, διότι ο π. Τιμόθεος είχε στείλει τον περασμένο Μάρτιο μια επιστολή προς το υπουργείο Εξωτερικών στην οποία εξέθετε τα γεγονότα σε ό,τι αφορά τις συνθήκες διαβιώσεως του κ. Ειρηναίου. Από εκεί λοιπόν από την επιστολή αυτή η όποια διέρρευσε προς το Πατριαρχείο βρήκε ο επίδοξος δολοφόνος το τηλέφωνο του π. Τιμόθεου και τον απείλησε!..

Τι γίνεται με τα Πατριαρχεία;

Από μητρόπολη του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας ήταν η απειλή για τη δική μου ζωή…

Πρόσφατα (πριν λίγες μέρες) ζητήθηκε η διαγραφή ενός ιστολογίου μου για τον Βαρθολομαίο με θέματα που είχα αναδημοσιεύσει από το παλιό ιστολόγιο μου τα «χαιρετίσματα» τότε (πριν ένα χρόνο) που αποκλείστηκε αφού είχαν προηγηθεί μηνύματα χωρίς ίχνη προς εμένα (της διαχείρισης του παθφαηντερ;) με το στερεότυπο: «θα πεθάνεις!»…

Παλαιοτέρα δε, πριν λίγα χρόνια, που είχα καταγγείλει με επιστολή μου έναν ιερέα της μητρόπολης Αττικής στην οποία είναι τοποτηρητής ο Νικόλαος Χατζηνικολάου, αμέσως «διέρρευσε» προς τον παπά η επιστολή μου αυτή (με το τηλέφωνο μου και τη διεύθυνση μου), για να μου τηλεφωνήσει μετά ο παπάς, να με βρίσει χυδαία, και να με απειλήσει ότι θα έρθει στο σπίτι μου και θα με σπάσει στο ξύλο!..

Δεν υπάρχουν σχόλια: