Παρασκευή 17 Απριλίου 2009

Δυο ιστολόγιά μου (το «παπική εκκλησία» και το «Βαρθολομαίος»), απειλήθηκαν με σταύρωση (χωρίς ανάσταση), χτες, …Μ. Πέμπτη!

http://i169.photobucket.com/albums/u228/PANAGIOTHSM7/10643_normal.jpg?t=1214847602

PAPIKH-EKKLHSIA

http://papismos.blogspot.com/

Bartholomaios

http://bartholomaios.blogspot.com/


Τα ανωτέρω δυο αδελφάκια - και κολλημένα τόσο πολύ μεταξύ τους – καλά μου μπλογκάκια, θέλησαν χτες κάποιοι με διαβολές και συκοφαντίες …να τα χωρίσουν! Να τα χωρίσουν, να τα εξαφανίσουν δηλαδή από την οικογένεια, από την ομάδα των 23 ιστολογίων μου!

Έλαβα που λέτε, χτες, μήνυμα από την εταιρία ότι κατηγορήθηκαν, και ότι θα κλειδωθούν (δεν κλειδώθηκαν τελικά), και ότι έπρεπε να ζητήσω να γίνει έλεγχος, διαφορετικά θα διαγραφούν! Έσπευσα λοιπόν να ζητήσω τον σχετικό έλεγχο, αμέσως χτες το πρωί, ο οποίος έλεγχος γίνεται «εντός 24 ωρών» - όπως έλεγε η ειδοποίηση...

Έτσι, τα δυο μου αυτά – μικρά - ιστολόγια χτες, αν και λειτουργούσαν κανονικά, ήταν για μένα... «επί ξύλου κρεμάμενα», μέχρι να γίνει ο έλεγχος!
Γι αυτό, έσπευσα και τα... κλωνοποίησα σε άλλη εταιρία … «για καλό και για κακό» που λένε!..

Σήμερα όμως χάρηκα, διότι τα βρήκα και τα δυο αυτά ιστολόγια… αποκαθηλωμένα! Να έχουν δηλαδή ελεγχθεί (από την εταιρία – παροχέα) και να έχουν εγκριθεί ως... κατάλληλα!

Τ’ ακούς Σταυρούλα; Μπορείς λοιπόν, και εκεί, να πηγαίνεις - άνετα - για να μας διαβάζεις, έστω και Σαρακοστή αν είναι! Ακόμα και την Μ. εβδομάδα, όπως καλή ώρα, τώρα!..



Παναγιώτης Μιχαλόπουλος
(Επιστολογράφος - Blogger)
Ξάνθου 66 -16777- Ελληνικό.
Τηλέφωνο: 698 2331071

http://www.xairete.blogspot.com/
http://papismos.wordpress.com/
http://bartholomaios.wordpress.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: