Κυριακή 12 Απριλίου 2009

Πατριαρχική Μεγάλη του Γένους Σχολή (Κωνσταντινούπολη )


Μέσα σε εκπληκτική ατμόσφαιρα έγινε δεκτός το πρωί ο Σάκης Ρουβάς στη "Μεγάλη του Γένους Σχολή" από πλήθος μαθητών, που φοιτούν στο Ζάππειο, το Ζωγράφειο και τη Μεγάλη του Γένους Σχολή.

Το κλίμα ήταν συγκινησιακά φορτισμένο και ο Σάκης Ρουβάς δεν μπορούσε να κρύψει την έκπληξη και τη χαρά του για την μοναδική υποδοχή που του επεφύλαξαν οι μαθητές. Αυτός ήταν ο πρώτος σταθμός του στην επίσκεψη που πραγματοποιεί στην Κωνσταντινούπολη, ενώ το απόγευμα και το βράδυ θα δώσει συνεντεύξεις στον Τύπο, αλλά και το κρατικό κανάλι TRT.

Ο Έλληνας τραγουδιστής δεν σταμάτησε να υπογράφει αυτόγραφα και να βγάζει φωτογραφίες με τους μικρούς θαυμαστές του, που τραγουδούσαν συνεχώς το 'This is our night".

O Σάκης Ρουβάς προχώρησε σε μια από τις αίθουσες της Μεγάλης του Γένους σχολής, όπου είχε στηθεί ένας προτζέκτορας που προέβαλε συνεχώς το βίντεο κλιπ του "This is our night", αλλά θύμισε και παλιές στιγμές με το "Shake it", ενώ κάποια στιγμή ακούστηκε και το "Dum Tek Tek" της Hadise.

ΠΗΓΗ: eurovision.ert.gr



Δημοσίευση : 4 Μαρτίου 2008
(στο ιστολόγιο "ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑΤΑ")


«ΜΑΡΘΑ, ΜΑΡΘΑ»!

Πού
πήγες πάλι και θυμήθηκες εκείνη την αντίδραση του Αμβρόσιου για το «κουνιστό» τραγούδι του Σάκη του Ρουβά σας!

Ποιος έδωσε τότε σημασία στον Αμβρόσιο, όταν πάλι σε ανώτατο εκκλησιαστικό επίπεδο, από τον Βαρθολομαίο δηλαδή (της ανώτατης υποστάθμης, που λένε) ήρθε η δικαίωση; Ο «Παναγιώτατος» (μη χ..ω), δέχτηκε αμέσως στο «φανάρι» (με την καλή έννοια, η λέξη;) τον Σάκη του, και του ζήτησε μάλιστα και ένα φανελάκι του!!!..

Δεν υπάρχουν σχόλια: